۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۴۳۲۳۸۳
استاد حوزه علمیه قم:

راه قرآن ملاک هدایت است نه راه اکثریت

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه راه قرآن ملاک هدایت است نه راه اکثریت، گفت: عده‌ای تصور می‌کنند که رفتن به راه اکثریت موجب پیشرفت و هدایت آن‌ها می‌شود در حالی که ملاک هدایت روش قرآن است.
جزء خوانی قرآن کریم در حرم حضرت فاطمه معصومه(س

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم رانی زنجانی، استاد حوزه علمیه قم، ظهر امروز در شبستان نجمه خاتون(س) حرم حضرت معصومه(س) با بیان اینکه راه هدایت و راه قرآن ملاک است، نه راه مردم و اكثریت، گفت: همیشه نمی‌توان راه اکثریت را راه درست و آرای قلیل مردم را نادرست دانست، بلکه ملاک هدایت در عمل انسان به قرآن کریم است.

 

وی افزود: مسلمان واقعی کسی است که نه تنها در همه احوال تعهدات دینی خود را رعایت می‌کند بلکه طبق فرموده قرآن کریم حتی در هنگام غذا خوردن سعی می‌کند به تعهدات دینی خود پایبند باشد.

 

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: دلیل منع الهی از خوردن حرام این است که درصورت ابتلا به حرام در انسان زمینه پذیرش القائات شیطانی فراهم می شود.

 

خانم رانی زنجانی با اشاره به اینکه انسان مؤمن در زندگی خود سعی می‌کند که همواره بر مبنای بینش الهی حرکت کند، افزود: به همین دلیل مؤمن هرگز در زندگی خود به بن‌بست و ناامیدی نمی رسد.

 

وی افزود: قرآن بیان می‌کند که انسان را برای بندگی خلق کرده و هدف خلقت انسان را بندگی خداوند و قرب به کمال عنوان می‌کند و می‌فرماید هرکس از مسیر الهی خارج شده و در مسیر شیطان قرار گرفته دچار خسران واقعی شده و تمام سرمایه وجودی خود را از دست داده است.

 

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: همانطور که اصلاح جامعه از مفاسد واجب بوده، لازم است که انسان به اصلاح نفس خویش نیز اهمیت داده و در همه احوال حق را مراعات کرده و هیچ گاه روابط را بر ضابطه حق ترجیح ندهد.

 

خانم رانی زنجانی تنها راه نجات انسان را از خطر گمراهی تسلیم در برابر حضرت حق عنوان کرد و افزود: آنچه انسان را در مقابل گمراهی محافظت می‌کند عبادت های طولانی نیست بلکه تسلیم محض در برابر راه خدا است.

 

وی با تأکید بر اینکه شیطان به دنبال بی حجابی و برهنگی زن و مرد در مقابل یکدیگر است، گفت: هدف شیطان از این کار فراهم کردن بستر پرورش بذر گناه در قلب و وجود انسان است.

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه در زندگی بهشتی کینه و حسد جایی ندارد، ادامه داد: کینه و حسد مانند آتشی است که نه تنها اعمال انسان را تباه کرده بلکه به دلیل برآورده نشدن خواسته‌های نفسانی، زندگی را برای انسان و اطرافیانش به جهنم سوزان تبدیل می‌کند./۸۳۷/پ202/ی

ارسال نظرات