دفاع عاشورایی بهترین راه جلوگیری از نفوذ دشمن است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در محمودآباد، حجت الاسلام علی اکبر رمضانی، استاد حوزه علمیه مازندران عصر امروز در جمع هیأت های مذهبی و مداحان این شهرستان با اشاره به نزدیک شدن ایام محرم، گفت: فراموش نکنیم دشمن اگر بخواهد نفوذ کند با هر بهانه ای وارد می شود.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به نزدیک شدن ماه محرم افزود: هیأت ها و تکایای عزاداری سالار شهیدان همانند سنوات گذشته پرجنب و جوش و سرشار از عشق به ائمه معصومین پذیرای اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان هستند و وقت بیشتری برای رفتن به مسجد می گذاریم که این حب اهل بیت(ع) نشان افتخاری است که هر ایرانی مسلمان بر سینه خود دارد.
وی با تأکید بر اینکه شعائر دینی و مذهبی ما از جایگاه ویژه ای برخوردار است، گفت: ورود برخی آداب نامتعارف به عزاداریها و غلوگویی از امام حسین(ع) و دیگر یاران واقعه کربلا چه از روی آگاهی و چه ناآگاهانه فرصت مناسبی برای دشمنان است که همواره با ترفندهای مختلف قصد خدشه دارکردن مراسم های سوگواری حسینی را داشته اند.
استاد حوزه علمیه هدف از برپايي مجالس عزاداري در محرم را زنده نگهداشتن نهضت عاشورا دانست و اظهار داشت: این در حالی است که با تغيير شرايط جامعه در طول سال ها مراسم های عزاداری محرم نيز دچار تغيير و تحولاتي شده كه نوآوري های بسیاری را به محافل سوگواري کشانده است.
وی در ادامه گفت: تحریف واقعيت هاي صحرای کربلا و عاشورا هدف دشمنان اسلام است و با تفکر نرم افزاری و ورود به این حیطه برآنند تا ضمن تضعیف روحیه شیعی و دینی مردم، دیدگاه ها و اعتقادات خود را وارد جامعه دینی و اسلامی ما سازند و این دشمن با بکار بردن عبارات سخيف با استفاده از موسيقي لس آنجلسي اعتقادات ديني ما را نشانه رفته است.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که برخی مراسمات عزاداری با اجرای مداحی های طرب انگيز و نغمههاي مبتذل همراه است، خاطر نشان کرد: استفاده از ابزار و آلات غیر متعارف موسیقی در برخی مجالس، استفاده از لغاتی چون ساغر، عشقبازی و مستی، تفسیر چهره ائمه برای گریاندن مردم به چالشی بزرگ در این حوزه تبدیل شده است، که از اینها می توان به عنوان نفوذ و هجوم دشمن به مرز اعتقادات مردم نام برد.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به اینکه تعداد اندکی از مداحان در اثر غفلت موجب برآورده کردن خواسته دشمنان می شوند، گفت: از طرفی شاهدیم که طی سال های اخیر برخی مداحان با تأسی از سبك های خوانندگان موسیقی پاپ و با تغییر شعر ، عین یك ترانه مجلسی را اجرا می کنند، در حالی که این روزها فرصتی مناسب برای خودسازی و جلای روح و جان با تأسی از اهداف والای شهدای دشت کربلاست و آنچه که برخی مداحان مطرح می کنند با آنچه از دین و اسلام به ما رسیده منافات دارد.
وی با تأکید بر اینکه سبك هاي مداحي غني هستند، اظهار داشت: استفاده از موسيقي بيگانه و برخی ابزار آلات موسیقی که با آنها كه همخواني ندارد کاملا بی جا است، چرا که مردم ما سال ها با همين اشعار و سبك های قدیمی و مرثیه هایی چون باز این چه شورش است گريه كردند که برخی از آنها با جان و روح انسان های مؤمن پیوند خورده است.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مداحي براي طهارت نفس انسان است، گفت: همانگونه که وضو نیاز به آب كر دارد مداحي هم با محتوایی پاک ارایه شود و چيزي خارج از چارچوب دین وارد آن نشود وگرنه مداحی از حالت طهارت خارج مي شود و يكي از آسيب هايي كه در این بخش شاهد هستیم متأسفانه برخي از شعرا از آهنگي خوششان مي آيد، بر اساس آن شعر مي گويند كه به محتوی اصل عزاداری امام حسین(ع) آسيب رسانده است.
حجت الاسلام رمضانی ادامه داد: امر به معروف نهی از منکر، ادامه راه امیر المؤمنین و محور حرکت امام حسین(ع) بوده است و انحرافات و خرافات در آن زمان به گونه ای و اکنون به گونه ای دیگر وارد مجالس عزاداری می شوند، باید دقت کنیم که از مرز دین و اخلاق خارج نشویم و در راستای اهداف امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر را در دستور کار داشته باشیم.
استاد حوزه علمیه گفت: فراموش نکنیم دشمن اگر بخواهد نفوذ کند با هر بهانه ای که امروز دیگر از آن به عنوان جنگ نرم یاد می کنیم وارد می شود و به یقین عزاداران حسینی خود واقف هستند که کمی تعلل در این زمینه شاید عواقب جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد به همین دلیل همچنان که عاشورایی هستیم و عاشورایی فکر می کنیم، عاشورایی نیز در مقابل هجمه فرهنگی دشمن استوار و ثابت قدم باشیم./950/202/ب2