حوزه های علمیه مبلغان حقیقی دین هستند
حجتالاسلام علی اکبر اکرمی، امام جمعه سراب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با بیان اینکه دین اسلام دینی متکامل و دارای تمام نیازهای بشری است، اظهار داشت: سعادت بشری در گرو توجه به دین و عمل به دستورات دین مبین اسلام است.
وی دین اسلام را متضمن سعادت بشری دانست و گفت: دین اسلام بر اساس شناختی صحیح و دقیق و با توجه به نیازهای مختلف و ابعاد گوناگون زندگی فری و اجتماعی بشری بالطبع باید بهترین شیوه و سبک زندگی را برای حیات بشری بیان کند، از این رو باید همه متمسک به دین و ارزشهای دینی باشد.
امام جمعه سراب با بیان اینکه پیروی از دین مایه سعادت است و تنها دینی که سعادت بشر را تأمین میکند، دین اسلام است، تصریح کرد: دیدگاه انسانها به سعادت در گرو جهان بینی و نوع نگرش آن به حیات و زندگانی است، بنابراین دید انسان به آفرینش تعیین کنده نوع حرکت و مسیر او است.
وی توحید و لقاء الله را غایت انسان مؤمن و دیندار دانست و گفت: توحید مبنای تفسیر انسان دیندار و مؤمن از سعادت است، مقام قُرب و عبودیت عین سعادت حقیقی و نقطه کمال و وصول او به بالاترین رتبه انسانی است که در گرو عمل به آموزه های دین اسلام است.
حجت الاسلام اکرمی با بیان اینکه علم و دانش انسان را به سوی تعالی سوق خواهد داد، ابراز داشت: از منظر قرآن دانش تنها اندوختن اصطلاحات علوم و فنون نیست، بلکه ابزاری برای رشد و تعالی انسانها و حرکت آنها به سوی سعادت است، در حقیقت علم حقیقی نیز علمی است که انسان و بشریت را به سمت سعادت سوق دهد.
وی افزود: در قرآن کریم علم و معرف جزء علل علمی آفرینش وارد شده است و عبادت علت عملی آفرینش بیان شده است، از این رو سعادت بشری در حقیقت در گرو رسیدن به این غایتی است که خالق هستی آن را برای نهایت حیات بشری و افعال انسان قرار داده ست.
حجت الاسلام اکرمی حوزه علمیه را طلایه دار دین اسلام و مبلغ آموزه های حقیقی دین اسلام دانست و گفت: علم دینی در حوزه های علمیه آموخته می شود و طلاب و روحانیت در حقیقت دانش آموخته مسیر سعادت بشری هستند که باید با تبلیغ دین این آموخته ها در جهت سعادت مردم به کار گرفته شود./854/302/ب3