۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۱
کد خبر: ۴۷۵۷۰۷
استاد حوزه و دانشگاه:

اخلاق نیکو بهترین ویژگی مبلغ دین در امر تبلیغ است

استاد حوزه و دانشگاه اخلاق نیکو را بهترین ویژگی مبلغ دین در امر تبلیغ دانست و گفت: یک مبلغ روحانی به خوبی می‌ داند برای دستیابی به نتیجه مطلوب در مسیر تبلیغ دین می‌ بایست‌، تلاش جدی در مسیر تهذیب نفس، تحصیل علم، آگاهی، تقویت صبر و استقامت داشته باشد.
حجت الاسلام پورصیدی

حجت الاسلام اسماعیل پورصیدی، استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به نقش اخلاق در موفقیت کار تبلیغی روحانیان، گفت: اخلاق نیک و حسنه محور زندگی و سیره ائمه معصومین (ع) بوده است كه بر همين اساس، مردم را باید با این ابزار جذب دین کنیم.

وی تندخو و سخت‌گیر بودن نسبت به مردم را به عنوان یکی از موانع تأثیرگذاری در امر تبلیغ ذکر کرد و افزود: مهمترین شاخص‌ های اخلاقی مبلغان دینی، مهربانی و خوش‌زبانی است، یک مبلغ دین به خوبی می ‌داند اگر بعضی افراد از احکام و قوانین دینی بهره‌ ای نداشته باشند، نباید با تندی و بد اخلاقی آن قوانین الهی را به آنان آموزش داد، چرا که این چنین روشی موفقیتی را در پی نخواهد داشت.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: خداوند متعال به پیامبر اکرم(ص) تعلیم داده‌ که با تندی و بدزبانی نمی ‌تواند موجب جذب مردم و گسترش دین باشد، بسیاری از مردم به خاطر اخلاق خوش و رفتار مردم پسند و ملاطفت آمیزی که روحانیت دلسوز از خود بروز می دهد مجذوب آنان می‌شوند.

حجت الاسلام پورصیدی در ادامه با اشاره به اهمیت تبلیغ در اسلام گفت: درک اصول، شرایط، ویژگی ها و ابزار تبلیغ اسلامی راه گشای مبلغ در این عصر است، چرا که پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) با بکارگیری یک سیره تبلیغی منسجم و هماهنگ تواسنتند ایده های ناب الهی را به گوش جهانیان برسانند.

وی همچنین تأکید کرد: تبلیغ، محتاج یک الگوی سالم است که در صورت فقدان آن، هرگونه فعالیت تبلیغی، نوعی ضد تبلیغ محسوب می شود.

استاد دانشگاه، مردمی بودن، اخلاق نیکو و انتقال حس دلسوزی برای جامعه را از جمله مواردی دانست که جایگاه روحانیت در برابر آن مسؤول است.

وی اخلاق نیکو را مهمترین ویژگی پیامبر اعظم (ص) در جهانی کردن دین اسلام ذکر کرد و افزود: اخلاق نیکو بهترین ویژگی مبلغ دین در امر تبلیغ است.

حجت الاسلام پورصیدی گفت: یک مبلغ روحانی به خوبی می‌ داند برای دست یابی به نتیجه مطلوب در مسیر تبلیغ دین می‌ بایست‌، تلاش جدی در مسیر تهذیب نفس، تحصیل علم آگاهی، تقویت صبر و استقامت داشته باشد.

مدرس دانشگاه پایبندی مبلغان به آموزه ‌های دینی را نیز یکی دیگر از عناصر و شاخص ‌های موفقیت در مسیر تبلیغ و ترویج آموزه‌ های اسلامی عنوان کرد و بیان داشت: در احادیث اسلامی تبعیت و همراهی با روحانیتی مطرح بوده که خود در مسیر اصلاح نفس قدم برداشته باشد./851/302/ب2

ارسال نظرات