۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۲
کد خبر: ۴۸۴۲۹۵
حجت‌الاسلام مطهری یزدی:

ائمه جماعات با کسب مهارت‌های نوین، مساجد را مدیریت کنند

امام جماعت مسجد خداد، گفت: مدیریت مساجد، یک تخصص است، بنابراین، ائمه جماعات با کسب دانش‌ها و مهارت‌های نوین برای خانه‌های خدا برنامه‌ریزی کنند،
مسجد

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین مطهری یزدی گفت: مساجد، آنقدر مهم هستند که شاید برخی از ائمه جماعات نیز ارزش آن را ندانند.

وی افزود: مساجد، عامل پیروزی مردم الجزایر در برابر اسلام‌ستیزان بود، زمانی که استعمارگران تمام مراکز مذهبی و فرهنگی آن کشور را از بین بردند.

امام جماعت مسجد خداد با اشاره به استقلال مالی و مدیریتی مساجد از دیرباز تاکنون و توجه ویژه مردم به این خانه‌های خدا، خاطرنشان کرد: شیعیان علاوه بر توجه و اهتمام ویژه به مساجد، زندگی خود را وقف اهل بیت (ع) کرده‌اند، به طوری که مساجد و حسینیه‌ها ارتباطی ناگسستنی در جوامع شیعی از جمله ایران دارند.

مطهری یزدی اضافه کرد: امروزه مساجد به دلیل برنامه‌ریزی‌های دشمن و افزایش مال حرام در زندگی بخشی از جامعه، محوریت گذشته را ندارند زیرا وقتی لقمه‌ها حلال نباشند، ارتباط مردم با خدا و مراکز دینی، کم می‌شود و گرفتار شبهه‌ها می‌شوند.

 

سخن آیت‌الله جبل عاملی درباره مسیر انتشار حق و باطل

وی گفت: مدیریت مساجد، یک تخصص است، بنابراین، ائمه جماعات با کسب دانش‌ها و مهارت‌های نو برای خانه‌های خدا برنامه‌ریزی کنند، باید فناوری‌ها و امکانات نو در برنامه‌ریزی‌ها و اجرای طرح‌ها در مساجد به کار روند و نباید به دلیل غربی بودنِ چنین تجهیزاتی از آنها فاصله گرفت، همانطور که مرحوم آیت‌الله سید عبدالحسین جبل عاملی فرمودند "هدایت به راه حق از همان راهی کارساز می‌شود و پیش می‌رود که گمراهی منتشر می‌شود"

امام جماعت مسجد خداد، ادامه داد: باید آنقدر تسلط ائمه جماعات و دست‌اندرکاران مساجد، با فناوری‌ها و امکانات نو به ویژه فضای مجازی و طراحی سایت‌ اینترنتی و کانال تلگرام، افزایش یابد که جوانان از همین طریق، جذب معارف دین و اهل بیت (ع) شوند.

 

پیشگامی مسجد خداد در به‌ کارگیری کامپیوتر و اینترنت

مطهری یزدی با بیان اینکه کتابخانه این مسجد، مجهز به چندین رایانه و اینترنت است و نمازگزاران از آن‌ها استفاده می‌کنند، ابراز کرد: حدود سال 1370 که تازه کامپیوتر وارد مساجد می‌شد، یک نیروی متخصص برای آموزش رایانه در مسجد خداداد فعالیت می‌کرد که فعالیت‌های آنان بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفت.

وی افزود: برخی دست‌اندرکاران و هیئات امناء، به اهمیت فضای مجازی و به روزرسانی امکانات مساجد در این زمینه باور  ندارند و این غفلت، موجب جذب نوجوانان و جوانان به برخی مراکز هنری و خدماتی و اشتغال نمازگزاران در مساجد به گوشی‌های همراه شده است.

مسئول مدرسه علمیه باقرالعلوم (ع) تهران، گفت: موفقیت ائمه جماعات در مدیریت مساجد و جذب قشرها و گروه‌های مختلف مردم، علاوه بر وابستگی به استفاده از تمام فناوری‌ها و امکانات نو و طراحی برنامه‌های جذاب و خلاق، بستگی به اخلاق، پرهیزگاری و عامل بودن به سخنان خود دارد./1325//102/خ

ارسال نظرات