تهاجم فرهنگی خطرناکتر از تهاجم نظامی است
به گزارش خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قزوین امروز در نشست انعقاد تفاهمنامه با کانونهای فرهنگی هنری مساجد شهرستان البرز اظهار کرد: هر ساله تفاهم نامهای برای ارائه برنامه به مجموعه کانونها تدوین میشود که برنامههای پیشنهادی بوده و میتواند برای اجرای برنامههای سال راهگشا باشد.
وی در ادامه افزود: البته ارائه این برنامهها به این معنا نیست کانونهای فرهگی هنری اتاق فکر نداشته و برنامهریزی نکنند بلکه برای استفاده هرچه بیشتر از فرصت و بستر کانونهای مساجد است تا برنامههای هرچه بهتری در این مجموعه اجرایی شود.
مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قزوین در ادامه اضافه کرد: خداوند متعال به ما لطف کرده که ما را در مسیر خدمت به مسجد قرار داده بنابراین مدیران کانونها مراقب باشند فعالیت در مسجد دستخوش مسائل دیگری قرار نگیرد.
وی در ادامه افزود: یکی از نکات مثبت و حسنهایی که در مجموعه کانونهای فرهنگی هنری مساجد وجود دارد این است که افراد به صورت خودجوش در مساجد فعالیت میکنند و دنبال عمران معنوی مسجد هستند و این خود نعمتی است که باید آن را قدر بدانیم.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن تأکید کرد: ما باید نسبت به جنگ فرهنگی دشمن هوشیار باشیم و لازم است برای این منظور کانونها اتاق فکر قوی در مسجد تشکیل دهند و بدون هیچگونه نگرش سیاسی، از همه کسانی که میتوانند فکر کنند استفاده کنند تا بتوانیم پیوندی را بین مسجد و دانشگاه و مسجد و مدرسه ایجاد کرده و با تعمیق باورهای دینی، افراد را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن و آسیب های اجتماعی مصون کنیم.
وی با بیان اینکه مسجد جایی است که باید بنیانهای اعتقادی جوانان را محکم کنیم گفت: باید برای مسجد وقت گذاشته شود و باید توجه داشته باشیم تهاجم فرهنگی خطرناکتر از تهاجم نظامی است زیرا اخلاق و دین هدف قرار گرفته شده و آهسته و آرام این کار صورت میگیرد بنابراین باید جوانان را نسبت به آسیبها و خطرات تهاجم فرهنگی آگاه کرد و برای این منظور هم باید فضای همدلی را در مسجد ایجاد کرد و کار جهادی را همه با هم انجام دهیم.
مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قزوین در ادامه با اشاره به اهمیت انس با قرآن و تأثیر آن در کاهش آسیبهای اجتماعی گفت: متأسفانه جامعه ما مقداری با قرآن فاصله دارد و این فاصلهها باید کم شود و برای تقویت باورهای دینی باید انس با قرآن هرچه بیشتر شود، بنابراین کانونهای فرهنگی این موضوع را مدنظر قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد: یکی از برنامههایی که در آستانه ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن اجرا میشود، طرح ربیع القرآن است که در آخرین روز ماه شعبان صورت میگیرد و لازم است کانونها در قالب این طرح، برنامههای مختلفی نظیر تلاوت قران، تشویق روزه اولیها، مسابقات قرآن، تجلیل از نخبگان قرآنی و غیره را اجرایی کنند و مردم را پای سفره قرآن بنشانند.
حجت الاسلام رمضانی در ادامه ابراز کرد: برنامههای دیگر شامل قرآن و عترت، آموزش و پژوهش، فرهنگی، هنری و غیره است، لازم است کانونها به برنامههای هنری توجه ویژه داشته باشند زیرا بخشی از جوانان به مقوله هنر علاقه دارند و این امر ظرفیت خوبی برای جذب جوانان به مساجد است.
مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قزوین یادآور شد ما ظرفیتی به نام واحد خواهران در مساجد داریم، سیل عظیمی که میتوانند در برنامههای مختلف از جمله برنامههای تربیتی به ما کمک کنند بانوان هستند بنابراین کانونها از ظرفیت بانوان استفاده کنند.
وی در پایان گفت: کانونهای مساجد برای اجرای برنامههای مختلف از جمله برنامههای اوقات فراغت با نیازسنجی برنامهریزی کنند تا بر اساس ذائقه و سلیقه مخاطب برنامه اجرا شود./873/۱۰۲/ب۱