مقاومت سبب شکست پروژه تکفیر در مدت ۳ سال شد
![«نعیم قاسم»](/Original/1395/05/05/IMG16253071.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان در مراسمی که از سوی جمعیت آموزش دینی اسلامی برگزار شد، درباره جنایت های رژیم صهیونیستی در قدس گفت: ممنوعیت ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی به غیر از دروازه های غیر الکترونیکی نشان دهنده اوج ضعف صهیونیست ها در مقابله با نمازگزاران است و آنان می خواهند فشار شدیدی به نمازگزارانی وارد کنند که تنها برای سجده در برابر خداوند به مسجد می آیند.
وی افزود: سینه سپر کردن فلسطنیان و اقامه نماز در خیابان ها و کوچه های منتهی به مسجد الاقصی به مثابه رأس خنجری برای مقاومت و ایجاد تغییر در راستای مصالح ملت فلسطین است.
عضو ارشد مقاومت تصریح کرد: در طول تاریخ می بینیم که اگر حمایت های بین المللی بزرگ و حمایت مالی و نظامی بی حد و مرز از اسرائیل نبود این رژیم هیچگاه نمی توانست اشغالگری خود را تا به امروز ادامه دهد. اما فلسطینیان با توکل به خداوند و اراده ای آهنین در برابر صهیونیست ها ایستاده اند.
وی با اشاره به شکست حمایت های جهانی از رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه اظهار داشت: دشمن در آن جنگ نتوانست بر مقاومت فائق آمده و در برابر اراده و تعداد بسیار کمتر نیروهای مقاومت شکست خورد. این ویژگی نزد ملت فلسطین نیز وجود دارد و اگر دولت های عربی و اسلامی اندکی به یاری این ملت بپردازند پیروزی های بزرگی رقم خواهد خورد.
شیخ نعیم قاسم برپایی دولت صهیونیستی در پرتو حضور مقاومت اسلامی را غیرممکن خواند و ادامه داد: دولت هایی که به دنبال صلح با صهیونیست ها هستند چیزی جز ناامیدی و شکست نخواهند دید. تحولات کنونی در منطقه بر پیروزی های محور مقاومت و ناکامی محور مخالف مقاومت دلالت دارد.
وی اقدامات تکفیری ها را کاملا در راستای مصالح آمریکا و اسرائیل دانست و تأکید کرد: مقاومت ضربات سنگینی بر تکفیری ها وارد کرده است و اگر محور مقاومت نبود پروژه تکفیر در مدت سه سال به چنین شکستی مواجه نمی شد. مساله مهم این است که با رسوا کردن این پروژه و خلافت توهمی آن به پیروزی رسیدیم تا مردم بدانند نور حق با مقاومت است نه تکفیر.
شیخ نعیم قاسم درباره مشارکت این حزب در سوریه گفت: پروژه تکفیر خطر بزرگی برای سوریه و عراق و یمن و لبنان و منطقه بود و ابزار صهیونیستی به شمار می آمد. ما در سرنگونی این پروژه در سوریه و عراق نقش داشتیم و هم اکنون با تکفیری ها در عرسال و القلمون مشغول به مبارزه هستیم./980/ب901/د