نخستین کتابخانه تخصصی فرق و مذاهب در خوزستان افتتاح شد
حجت الاسلام مکوندی، مسؤول کتابخانه شهید قاضی نورالله شوشتری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز با بیان این که این کتابخانه دارای بیش از 5 هزار جلد کتاب تخصصی در زمینه فرق و مذاهب است، ابراز داشت: هدف از تأسیس این کتابخانه ایجاد منبعی تخصصی برای طلاب، دانشجویان و پژوهشگرانی است که در زمینه فرق و مذاهب فعالیت می کنند.
مسؤول کتابخانه تخصصی شهید قاضی نورالله شوشتری با اشاره به هجمه های دشمنان علیه معارف اهل بیت علیهم السلام، اظهار داشت: وجود چنین کتابخانه تخصصی با منابع به روز بسیار با اهمیت است؛ چراکه طلاب، پژوهشگران و دانشجویان با استفاده از این منابع می توانند پاسخگوی شبهات و انحرافات دشمنان باشند.
حجت الاسلام مکوندی با بیان این که این کتابخانه دارای بیش از 23 عنوان تخصصی است، بیان داشت: تاریخ، کلام شیعه، تفسیر اهل سنت، تفسیر شیعه، امامت و ولایت، حدیث، نقد مدعی یمانی، وهابیت، ابن تیمیه، فرق ضاله و انقلاب اسلامی از عناوین این کتابخانه به شمار می آیند.
مسؤول کتابخانه تخصصی شهید قاضی نورالله شوشتری ادامه داد: همچنین اهل بیت، اهل سنت، مهدویت، عرفان، کودک و نوجوان، روانشناسی، منبر و روضه، سیاسی، اخلاق، علوم قرآن، فلسفه، فقه، اصول فقه و فرهنگ لغت از دیگر عناوین این کتابخانه هستند.
حجت الاسلام مکوندی با بیان این که این کتابخانه دارای دو بخش حقیقی و مجازی است، ابراز داشت: در قسمت مجازی کتابخانه دو عدد رایانه وجود دارند که به نرم افزارهای تخصصی فرق و مذاهب مجهز هستند؛ همچنین این رایانه ها با کتابخانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز ارتباط دارند./۹۴۶۱/ت۳۰۳/ب۱