دبیر همایش بین المللی زنان محجبه و موفق جهان اسلام:
سخنرانی مهمانان خارجی همایش حرکتی در راستای تبیین فرهنگ حجاب است
خبرگزاری رسا ـ دبیر همایش بین المللی زنان محجبه و موفق جهان اسلام گفت:مهمانان این همایش بین المللی صبح امروز وارد خرم آباد و برای سخنرانی در جمع جوانان عازم شهرستان های مختلف این استان شدند.

به گزارش خبرگزاری رسا، لیلا بیگدلو، دبیر همایش بین المللی زنان محجبه و موفق جهان اسلام در این رابطه گفت: این همایش بین المللی دارای بخش های مختلفی است که در مجموع می توان آن را یک حرکت و برنامه فرهنگی جامع دانست.
وی، برگزاری همایش، جمع آوری کمپین ده میلیون امضایی، رونمایی از سایت زن مسلمان و سخنرانی زنان خارجی مسلمان شده را از جمله بخش های این برنامه فرهنگی برشمرد و از استقبال جوانان و بانون لرستانی از اولین روز این برنامه خبر داد.
مدیر مسؤول نشریه فرهنگ بانوان استان لرستان با اشاره به آغاز این برنامه به مناسبت روز ملی حجاب و سالروز کشف حجاب رضاخانی، تصریح کرد: در حال حاضر بانوان مسلمان از کشورهای مختلف دنیا برای سخنرانی در جمع جوانان شهرستانهای مختلف لرستان عازم شهرستانهای این استان شدهاند.
بیگدلو محور سخنرانی این افراد را بحث عفاف و حجاب دانست و یادآور شد: بانوان تازه مسلمان شده خارجی مهمان همایش در سخنرانی خود به روند مسلمان شدن و با حجاب شدن خود اشاره خواهند کرد.
وی «ملومی ایویت فرانکلین» از کشور آمریکا، «آنیما» از کشور چین و «سعادت خان» از کشور روسیه را از جمله سخنرانان امروز در شهرستانهای مختلف استان ذکر کرد و بیان داشت: در حال حاضر خانم آنیما از کشور چین در جمع بانوان خرم آبادی مشغول سخنرانی است.
گفتنی است، همایش بین المللی زنان موفق و محجبه جهان اسلام از صبح امروز با همکاری سازمان ملی جوانان کشور، خبرگزاری مهر، استانداری های قم و لرستان، فرمانداری و شهرداری خرم آباد در تالار شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در حال برگزاری است./920/د102/ع
ارسال نظرات