نوکری اهل بیت در همراهی با روحانیت است
حجتالاسلام محمدعلي ليالي استاد حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار سرويس سياسي خبرگزاري رسا درباره صحبتهای برخی از افراد که قائل به جدایی دین از سیاست و عدم ورود حوزه به سیاست هستند، گفت: زمانی که ضد انقلاب یا برخي جريانهای نفاق داخلي، حمله و هجمهاي عليه دخالت روحانيت و برخي بزرگان آن در باب سياست را آغاز می کنند؛ متأسفانه برخي ذاكران و مداحان اهل بيت نيز خواسته يا ناخواسته وارد این بازی دشمن می شوند.
وي در بيان نكاتي در اين باره اظهار داشت: نخست اينكه اسلام مجموعه جامعي از پاسخ به نيازهاي بشر در تمام زمانها و مكانها است كه در تمام عرصهها جامعيت دارد؛ سياست، سياستورزي، حكومت و حاكميت نيز يكي از عرصههايي است كه اسلام در آن حرف دارد.
اين استاد حوزه و دانشگاه در بيان نكته دوم گفت: اسلام و تشيع به حوزههاي علميه و روحانيت وابسته است؛ كار حوزه، روحانيت و روحانيان، پاسخ به نيازهاي متعدد جامعه در عرصههاي مختلف از جمله حاكميت، حكومت و نظام سياسي است؛ حال اگر اسلام جامعيت دارد و وظيفه حوزههاي علميه و روحانيت پاسخ به نيازهاي جامعه، اسلام و مسلمانان است، به طور طبيعي حوزه و روحانيت بايد نقش خود را درباره حاكميت، حكومت و سياست تعيين كند.
حجتالاسلام ليالي با تأكيد بر اينكه علاوه بر نكات ذكر شده، ما در نظام اسلامي زندگي ميكنيم ابراز داشت: اين نظام محصول مجاهدت فقه، فقها، ولايت فقيه، امام خميني، رهبر معظم انقلاب و شهدا است؛ البته مهمتر از همه اينها زحمات حوزههاي علميه و فقها بوده است و ساختار اين نظام سياسي بر اساس ولايت فقيه است؛ حضور علما و فقها در عرصههاي مختلف سياسي كشور، از مجلس خبرگان رهبري تا شوراي نگهبان و بسياري از بخشهاي حاكميتي، امري حتمي، ضروري و لازم است.
وي در بيان نكته ديگري ابراز داشت: تفكر سياسي شيعه از آغاز عصر نبوت و امامت تا حال، حضور مؤثر در عرصه سياست، حاكميت و حكومت است؛ اگر تشيع و شيعه نتوانست در عرصه سياست، حاكميت و حكومت قرار گيرد، به خاطر رقيبان سرسختي مانند بني اميه، بن العباس و ساير حكومتهاي جائر، ظالم و طاغوت بود كه تشيع حكومت اينها را بر نميتابيد و در آن زمان هم به دنبال حكومت فقه و فقيه بود تا بر اساس فقه و شريعت عمل كند.
اين استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه در تفكر سياسي شيعه، ديانت و سياست در هم آميخته و ديانت و سياست ميراث انبياء، ائمه، هاديان و واليان ديني و سياسي است، گفت: در اين تفكر امت، امام و امام، امت ميخواهد؛ نظريه امامت و امت يعني سياست و جامعه؛ امام و امت يا امامت و امت در سياست و جامعه معني پيدا ميكند.
حجتالاسلام ليالي اهانت به پيامبران، ائمه اطهار و علماي راستين را در طول تاريخ داراي سابقه عنوان كرد و افزود: بسياري از حضور روحانيت، عالمان و فقيهان راستين، ائمه و پيامبران الهي در عرصه حاكميت، حكومت و حكمراني خوشحال نبودهاند و خوشحال نيستند؛ كار حوزههاي علميه و علما، زعامت سياسي در نظام اسلامي است، نظام اسلامي كه از ولايت فقيه، فقه، فقها و نظام اسلامي برخاسته است.
وي در نقل فرمودهاي از امام خميني (رضوان الله تعالي عليه) ابراز داشت: «اهانت به علما اهانت به اسلام است، اهانت به روحانيت، اهانت به اسلام و تشيع است؛ توهين به روحانيت توهين به اسلام است؛ توهين و اهانت به روحانيت، توهين به اسلام و تشيع است».
اين استاد حوزه و دانشگاه افزود: برخي از بزرگاني كه تسلط بر فقه و آشنايي با زمان و جريانهاي سياسي متعدد حوزه و خارج از حوزه داشتهاند و دارند و در عرصههاي مختلف سياسي و اجتماعي، بويژه عرصه بينالملل حضور دارند مورد توهين و اتهام قرار گرفتهاند.
حجتالاسلام ليالي نتيجه گرفت: تربيت يافتگان مكتب امام و رهبري و جريان انقلابي بايد به اين قضايا حساس باشند و موضعگيري صحيح داشته باشند؛ نبايد توهين به علماي رباني و روحاني را تحمل كرد؛ جريانهايي به دنبال انديشه جدايي دين از سياست در جامعه اسلامي و نظام اسلامي هستند كه ره به جايي نميبرند و جريان انقلابي بايد متوجه تحريف دين و بدبين كردن مردم به روحانيت و اسلام ناب باشد.
وي در خواهش و درخواستي از مداحان و ذاكران اهل بيت (عليهم السلام) ابراز داشت: حواستان جمع باشد كه نوكري اهل بيت (ع) در همراهي با روحانيت است؛ جريان انقلابي بايد حواسش به جريان شيعه انگليسي باشد، سني آمريكايي و شيعه انگليسي دو لبه قيچي هستند كه روحانيت ناب و اصيل و شاگردان امام و رهبري را مورد هجمه و تهاجم قرار دادهاند.
اين استاد حوزه و دانشگاه با اشارهاي به نزديك شدن به ايام انتخابات هشدار داد: هجمهها و حملهها عليه نهادهاي رسمي روحانيت، حوزههاي علميه، مراجع عظام، شوراي نگهبان و بسياري از تصميمگيران و تصميمسازان روحاني در عرصه حاكميت و حكومت افزايش خواهد يافت؛ جريان انقلابي بايد خود را در دفاع از روحانيت اصيل، اسلام ناب، انقلاب اسلامي، نظام اسلامي و دستاوردهاي مكتب امام و رهبري آماده كند.
حجتالاسلام ليالي گفت: اين انقلاب و اين نظام به نفس قدسي حضرت روح الله و مديريت مقام عظماي امامت و ولايت و روحانيت اصيل، بيدار و مبارز و خونهاي مقدس شهيدان راه حقيقت و طريقت به دست آمده است و با ياري خداوند متعال اين مرحله سخت را هم با موفقيت پشت سر خواهيم گذاشت.
وي افزود: روحانيت در دل مردم است و مردم در دل روحانيت هستند؛ ارتباط بين روحانيت اصيل و مردم يا مردم و روحانيت ارتباط وثيقي بوده و هست و با ياري خداوند متعال همه دست به دست هم دهيم و در حفظ و حراست نظام اسلامي و گفتمان امام و رهبري و ارزشهاي متعالي انقلاب اسلامي ايران گام برداريم.
ای وای بر اسیری کو مانده است در دام __ دام هوای نفسش موجب شده است که ناکام __ دنبال حزب رفته ،با زجر و غم بمیرد __ اما در آخر کار هیچ بهره ای نگیرد__ زیرا که خواه نا خواه مرگش رسد بزودی __ در ک می کند در آن حال هرگز نکرده سودی __ بار ثقیلی از ذنب آرد فشار بر دوش __ شربت تلخ تر از زهر نا چاربجان کند نوش __ پس ای فهیم و با هوش راه خدا بگیر پیش __ هرگز بدست شیطان از خود مده گرو ریش __