۰۷ تير ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۰
کد خبر: ۷۶۲۷

اغتشاش آخرین پرده رزم سیاسی استکبار بود

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورای آذربایجان شرقی اغتشاشات اخیر را آخرین پرده رزم سیاسی استکبار دانست.
حجت‌الاسلام حسن کاملي‌فر، نماينده ولي فقيه در سپاه عاشورا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بناب، حجت‌الاسلام حسن کاملی‌فر، مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورای آذربایجان شرقی در جمع بسیجیان بناب که در سالن اجتماعات سپاه ناحیه این شهرستان گردهم آمده بودند، اظهار داشت: انتخابات 22 خرداد کابوس آشفته دشمنان نظام را به واقعیت تبدیل کرد.

وی خاطر نشان کرد: حضور حماسی مردم در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تمام معادلات و محاسبات دشمنان قسم خورده انقلاب را به هم زد.

حجت الاسلام کاملی فر حمایت غرب از اغتشاشگران را در راستای طرح براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: اغتشاشات اخیر آخرین پرده رزم سیاسی استکبار بود.

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا گفت: علت عصبانیت استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل، ریشه در احیای مجدد شعارها و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی دارد.

وی خاطر نشان کرد: استکبار جهانی با محاسبات خود به این نتیجه رسیده بود که ایران اسلامی بعد از سه دهه تلاش و مقاومت، دچار استعاله فرهنگی و سیاسی می‌شود و دوباره زمینه برای برای استثمار ایران اسلامی به وجود می‌آید.

حجت الاسلام کاملی‌فر اظهار داشت: پیشرفت‌های ایران در عرصه بین‌المللی موجب شد تا معادلات احمقانه دشمنان نظام با شکست مفتضحانه رو به رو شود.

وی خاطر نشان کرد: مدعیان دروغین دموکراسی با مشاهده حضور پرشور مردم در انتخابات اخیر، منافع خود را در خطر دیدند و طرح انقلاب مخملی را روی میز خود قرار دادند.

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا اظهار داشت: انتخابات اخیر و وقایع بعد از آن نشان داد که دموکراسی دستاویز و بهانه ای در دست استکبار برای نیل به مطامع سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است.

وی در پایان تصریح کرد: بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران بدانند که مردم ایران پشت ولایت فقیه ایستاده و حافظ آرمان های شهدا و امام راحل هستند و خواهند بود.
ارسال نظرات