توجه به سیره شهدا موجب می شود از مسیر اصلی خارج نشویم
![توجه به سیره شهدا موجب می شود از مسیر اصلی خارج نشویم](/files/fa/news/1403/8/3/804202_298.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، آیت الله سید علی اصغر دستغیب در نشست جامعه روحانیت با اشاره به برگزاری کنگره 15 هزار شهید استان فارس گفت: شهدا خود را برای استقرار دین خدا فدا کردند و به فضل الهی این انقلاب به ظهور حضرت ولی عصر(ع) متصل شود.
وی ادامه داد: سیره و سبک زندگی شهدا را با وضعیت خود بسنجیم که مبادا از مسیر اصلی باز بمانیم و از این مسیر شهدا خارج نگردیم.
رئیس جامعه روحانیت شیراز اظهار داشت: محور و پایگاه اصلی مسجد است و اقامه نماز جماعت اولویت دارد و موجب همبستگی مسلمانان می شود.
آیت الله دستغیب خاطرنشان کرد: افرادی که به عنوان امام جماعت حضور پیدا می کنند شرایطی را داشته باشند و فراگیری شرایط برای امامان جماعت از جمله مدیریت فعالیت های فرهنگی، آمادگی پاسخ به شبهات و قرائت صحیح حائز اهمیت است.
وی افزود: مردم امام جماعت را نماینده دین و مکتب خود می دانند و کسی که امام جماعت می شود باید خودش را در چنین جایگاهی ببینند.