واژه مقاومت در فرهنگ دینی ریشه ایدئولوژیکی دارد نه کارکرد نظامی
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین علی نهاوندی رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و سردار مجتبی ابطحی دبیرکل دبیرخانه کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین در محل مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داده و پیرامون حمایت های تقنینی از جبهه مقاومت بویژه مردم مظلوم فلسطین بحث و گفت وگو کردند.
حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه قرن پیش رو، قرن اسلام است، تاکید کرد: لازم است در ارتباط با مطالبه مقام معظم رهبری پیرامون مهندسی جهان جدید، سهم تقنینی مبتنی بر شریعت اسلام با نگاه تمدن نوین اسلامی تبیین گردد.
حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی یادآورشد: آنچه هم اکنون در مجلس شورای اسلامی به عنوان یک نهاد قانونگذار بیشتر تبلور دارد ناظر به نیازهای محیطی است، اما میتوان با یک نگاه آینده پژوهانه، راهبردی و تمدنی نسبت به موضوع محور مقاومت، اقدامات لازم را انجام داد.
وی تقنین و قانونگذاری و ارائه و ابتکار قوانین لازم در حوزه نظارت بر اجرای صحیح قوانین گذشته و توجه به مباحث راهبردی از جمله فقه مقاومت و فقه جهاد با رویکرد تمدنی را سه محور مهمی دانست که در پرتو آنها می توان به محورهای مقاومت کمک های لازم صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی پیشنهاد کرد: سردار ابطحی دبیرکل دبیرخانه کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین در یک نشست علمی با حضور پژوهشگران و اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی در مرکز تحقیقات اسلامی، مباحثی را با توجه به نگاه تمدنی مقاومت ارائه دهند.
خلأ قانونگذاری در موضوع ائتلاف سازی و پیمانهای مشترک بین المللی
سردار ابطحی رئیس دبیرخانه حمایت از فلسطین ضمن ارائه گزارش از عملکرد دبیرخانه پیشنهاداتی را در جهت هم افزایی بین مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و این دبیرخانه را ارائه کرد و گفت: دو مرکز می توانند با اقدامات موثر در ترویج گفتمان مقاومت و حمایت از مظلومین لبنان و فلسطین نقش مهمی از بعد تقنینی ایفا کنند.
وی همچنین یشنهاداتی را در راستای شکل دهی و به روز رسانی قوانین مرتبط با حمایت از فلسطین و موضوع مقاومت مطرح کرد.
سردار ابطحی همچنین خلأ قانونگذاری در موضوع ائتلاف سازی و پیمانهای مشترک بین المللی با محوریت جمهوری اسلامی ایران را مورد توجه قرار داد.