۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
کد خبر: ۷۷۱۱۰۴
نماینده ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم:

باید مجالس و محافل قرائت قرآن داشته باشیم

باید مجالس و محافل قرائت قرآن داشته باشیم
دانش آموخته دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: خواندن و تلاوت قرآن نیز در کنار توجه به مفاهیم و معارف عمیق قرآن مهم و دارای موضوعیت است.
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، آذرمان صادقی، اخذکننده رتبه اول در رشته قرائت تحقیق در بیست و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف، ضمن معرفی خود گفت: اصالتا اهل استان گیلان و ساکن تهران هستم. در دوران کودکی یا نوارهای استاد عبدالباسط شروع به قرائت تقلیدی قرآن کریم کردم. 
 
وی افزود: در طول این ۲۵ سال، فعالیت‌های قرآنی را در زمینه‌های مختلف ادامه دادم و مفتخرم که هنوز در جایگاه قرآن آموز هستم. در خانواده‌ام، خواهر بزرگترم حافظ کل قرآن هست و در خیلی از مراحل هم در مسیر قرآن باهم رشد کردیم و ایشان خیلی به بنده کمک کرده‌ است. 
 
صادقی ادامه داد: قرائت تحقیق که یک هنر آوایی و آئینی است، برای خانواده‌ها، به خصوص خانواده‌های مذهبی جذاب است. از همین رو، بنده نیز با تشویق خانواده در این مسیر قرار گرفتم و موفقیت در این زمینه باعث شد که زمینه فعالیتم در سایر عرصه‌های قرآنی مثل حفظ، تلاوت ترتیل و حتی تحصیلات دانشگاهی تخصصی قرآنی بوجود بیاید. 
 
وی در پاسخ به این سوال که چه رتبه‌های قرآنی کسب کرده است، گفت: به لطف خدا در بیش از دو دهه، رتبه‌هایی در سطح، شهرستان، استان، کشور، دانشجویی و سطح کشوری مسابقات اوقاف داشته‌ام. از آنجایی که مسابقات کشوری اوقاف، بالاترین سطح برگزاری آن در کشور است، سال ۹۴ رتبه ممتاز تلاوت ترتیل کشوری را کسب کردم. البته که رتبه‌های کسب شده توسط اینجانب بسیار است که به همین مورد بسنده می‌کنم.
 
صادقی درباره تحصیلات و مدارک اخذ شده خود افزود: در دوره کارشناسی، به تحصیل در رشته زیست شناسی مشغول بودم و لیسانس را در این رشته اخذ کردم. سپس کارشناسی ارشد را در رشته علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اخذ کردم. بعد از کسب رتبه ممتاز در رشته ترتیل، در سال ۹۴، بعد از مشورت با اساتید و همچنین همسرم، تصمیم گرفتم تحصیلات تکمیلی و همچنین فعالیت‌های پژوهشی را در زمینه قرآن ادامه بدهم.
 
صرفا بدلیل عمل کردن به قرآن، از خواندن آن غافل نشویم
 
وی ضمن بیان چگونگی اُنس با قرآن کریم و علاقمندی خویش نسبت به قرآن بیان کرد: طبیعتا شاید مثل خیلی از افراد، از طریق تلاوت و زیبایی‌های ظاهری قرآن، جذب قرآن شدم. به تدریج از همین طریق، با محتوا و معارف دلنشین قرآن کریم آشنا شدم. شاید یکی از دلایل تاکید قرآن به قرائت، با توجه به آیه《فَاقرَءُوا ما تَیَسَّرَ مِنه》همین باشد که خواندن و تلاوت قرآن نیز مهم است و دارای موضوعیت است و ما نباید با استدلال اینکه صرفا باید به قرآن عمل کرد، از خواندن آن غافل شویم. 
 
صادقی افزود: سخن زیبایی از امام خمینی(ره) در وصیتشان به حاج احمد، فرزندش، فرمودند:《با قرآن این بزرگ کتاب معرفت آشنا شو اگرچه با قرائت آن؛ و راهی از آن به سوی محبوب باز کن و تصوّر نکن که قرائت بدون معرفت اثری ندارد که این وسوسه شیطان است.》
 
مجالس و محافل قرائت قرآن داشته باشیم
 
وی ادامه داد: تاکید مقام معظم رهبری هم این است که مجالس و محافلی وجود داشته باشد که تخصیص به امر قرائت قرآن داشته باشد. لذا موضوع قرائت قرآن موضوع مهمی است که البته دارای ویژگی هایی است که انسان را به سمت معارف و محتوا نیز سوق می‌دهد و جذب می‌کند. 
 
قاری قرآن، زندگی خود را بر اساس نظام خالق خویش تنظیم می‌کند
 
صادقی درباره اثرات قرآن در زندگی شخصی خود اظهار کرد: مهم‌ترین تاثیر انس با قرآن خداباوری است. یک قاری قرآن، یک مقری و یک حافظ، زندگی خود را بر اساس قواعدی که خدا به عنوان خالق انسان برای وی وضع کرده و طبیعتا هرچه با این قواعد خودمان را تنظیم کنیم، زندگی بهتر و راحت‌تری خواهیم داشت. 
 
دانش آموخته دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم افزود: بنظرم فارغ از همه مصادیق در زندگی شخصی، داشتن یک دوست و همراه همیشگی که خیالمان راحت باشد که او همیشه وجود دارد و در همه سختی‌ها کنار ماست. او کسی است که قابل عوض کردن با هیچ‌چیز و هیچ‌کس نیست، قرآن است.
 
صادقی ادامه داد: یکی از برکاتی که برای من به همراه داشت، ازدواج من بود. آشنایی من و همسرم، در حاشیه یکی از مسابقات قرآن بود چون ایشان هم حافظ قرآن هستند. به برکت قرآن دو فرزند داریم که آن‌ها هم به تلاوت قرآن بسیار علاقمند شده‌اند.
ارسال نظرات