وظیفه همه ما خدمت به مردم است
![وظیفه همه ما خدمت به مردم است](/files/fa/news/1403/11/17/834478_948.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، غلامرضا نوریقزلجه در نشست شورای اداری استان لرستان، با بیان اینکه انقلاب اسلامی با تلاش و مجاهدتهای فراوان به پیروزی رسید، اظهارداشت: همه باید نسبت به این موضوع احساس مسئولیت کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه قانون اساسی پرافتخار جمهوری اسلامی ایران میثاق ملی ما است و جایگاه مردم بهطور ویژه در این قانون دیده شده است، افزود: انتخاب مردم حتی اگر اشتباه هم باشد، باز هم درست است، زیرا یک ملت باید خودش انتخاب کند و در صورت نیاز، تصمیمات خود را اصلاح کند.
نوریقزلجه بااشازه به اینکه اگر روزی به جایی برسیم که مردم تصور کنند مجبورند یک مسیر مشخص را انتخاب کنند، تاکید کرد: این بزرگترین آسیب خواهد بود و ما باید فضای انتخاب و آگاهیبخشی را برای مردم فراهم کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی تکریم مردم و قدردانی از زحمات و تلاشهای آنان را یک اصل اساسی عنوان کرد و گفت: این مهم همواره باید مورد توجه قرار گیرد و این موضوع یکی از مهمترین تأکیدات بنیانگذار انقلاب اسلامی بوده است.
وی با تاکید بر ضرورت خدمت به مردم و تلاش برای رفع مشکلات آنان گفت: دولت چهاردهم خود را مقید به خدمت به مردم میداند و همواره بر این باور است که حق با مردم است و ما نیز وظیفه داریم که در مسیر خدمترسانی گام برداریم.
حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی در ادامه این نشست اظهار داشت: توجه به ایجاد صنایع تبدیلی، آبیکردن زمینهای دیم میتواند تحولی عظیم در امر کشاورزی استان لرستان ایجاد کند.
نماینده ولی فقیه در لرستان با یادآوری اینکه وزرای دولتهای قبل تعهداتی به لرستان دارند، اظهار کرد: ضرورت دارد این تعهدات ادامهدار باشد و تعیین تکلیف شوند تا بخشی از مشکلات این استان برطرف شود.