۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۷۸۲۳۸۸
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌ تأکید کرد؛

لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌های حوزه برای تحقق بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد»

لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌های حوزه برای تحقق بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد»
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌های حوزه برای تحقق بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد» تأکید کرد.
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال با اعضای هیئت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین دیدار و گفت و گو کرد.
 
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأکید بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌های حوزه علمیه در تحقق اهداف بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد»، ابراز داشت: معتقدم که استفاده از تمامی ظرفیت‌های حوزه به ما کمک می‌کند که زودتر به هدف برسیم.
 
وی خاطر نشان کرد: بنده خدمت به حوزه، حوزویان و نظام را یک توفیق بزرگ می‌دانم و از خدا می‌خواهم که بتوانیم دغدغه رهبر معظم انقلاب – مدظله‌العالی – را در این پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» بر طرف کنیم و توصیه‌های ایشان را محقق سازیم.
 
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ‌با یادآوری دغدغه مقام معظم رهبری – مدظله‌العالی – نسبت به نظام آموزشی حوزه‌های علمیه، مسئله تبلیغ و مدارک حوزوی، اظهار داشت: بخش عظیمی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب راجع به مباحث آموزشی، متون درسی و تبلیغ است که بسیار با شرح وظایف و ظرفیت‌های مجمع عمومی جامعه مدرسین همخوانی دارد.
 
با تمام توان از تلاش‌های مجمع عمومی جامعه مدرسین حمایت خواهیم کرد
 
وی با بیان اینکه با تمام توان از تلاش‌های مجمع عمومی جامعه مدرسین حمایت خواهیم کرد، بیان داشت: ما امروز با یک مجمع سرحال و بانشاط مواجهیم و باید از ظرفیت بالای این مجمع کمال استفاده را ببریم.
 
قائم مقام مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به پیشنهادات مجمع عمومی جامعه مدرسین راجع به مسئله مدارک و القاب حوزوی خاطر نشان ساخت: کارهای محتوایی انجام شده باید با رویکرد بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد» تکمیل شود و پس از آن در شورای عالی جهت تصویب مطرح شود.
 
وی خطاب به هیئت رئیسه مجمع عمومی ابراز داشت: باید تمامی افراد دغدغه مند نسبت به انقلاب، نظام و رهنمودهای رهبری و مراجع تقلید را در بخش‌های مختلف جمع کنید و از ظرفیت آن‌ها استفاده کنید. به عنوان مثال در بحث نظام آموزشی و متون درسی، کمیسیون آموزش مجمع را فعال کنید و از افراد خارج از مجمع نیز استفاده کنید.
 
لزوم پرهیز از موازی کاری نسبت به بیانیه « حوزه پیشرو و سرآمد»
 
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به دغدغه مجموعه‌های مختلف حوزوی نسبت به بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد»، بر ضرورت جلوگیری از موازی کاری در مجموعه‌های حوزوی نسبت به این بیانیه تأکید کرد.
 
وی با اشاره به عزم شورای عالی بر عملیاتی سازی برخی از فرازهای بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد» تا ابتدای سال تحصیلی، تصریح کرد: ما مصمم هستیم طرح‌هایی راجع به چند فراز از این پیام را با دقت کامل بررسی و آماده کنیم و بنابر فرمایش دبیر محترم شورای عالی، از ابتدای سال تحصیلی آن‌ها را اجرایی و عملیاتی سازیم.
 
عضو جامعه مدرسین خاطر نشان کرد: البته برخی از کارها نیاز به زمان بیشتری دارد که به صورت هم‌زمان در حال انجام است.
 
همدلی خوبی میان جامعه مدرسین، شورای عالی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه به وجود آمده است
 
وی با بیان اینکه بحمدالله یک همدلی خیلی خوب و خاصی میان جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه نسبت به این بیانیه به وجود آمده است، تأکید کرد: شورای عالی مصمم است از همه ظرفیت‌ها استفاده کند و مجمع عمومی جامعه مدرسین یکی از همین ظرفیت‌هاست.
 
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب مأموریت‌های حوزه علمیه را نسبت به تمدن اسلامی بیان کردند و ما باید این را غنیمت بشماریم و عملیاتی کنیم.
 
کار نباید در برگزاری اجلاس‌ها و نشست‌ها متوقف شود
 
وی در پایان خاطر نشان ساخت: نباید گرفتار شعار، اجلاس و برگزاری نشست‌ها شویم؛ البته همه این‌ها لازم است، اما نباید کار در اینجا متوقف شود.
 
شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، اعضای هیئت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین به صورت جداگانه به بیان دغدغه‌ها، دیدگاه‌ها و ظرفیت‌های این مجمع در پیشبرد بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد» پرداختند.
 
(1) اشاره به هماهنگی این بیانیه با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در تحقق تمدن نوین اسلامی، (2) لزوم بازنگری در سیستم آموزشی حوزه‌های علمیه و وضعیت سطوح عالی، (3) مشکلات جذب و پذیرش طلاب، (4) تقدیر از رویکرد جدید رسانه‌ای دبیرخانه شورای عالی، (5) تأکید بر ضرورت به میدان آمدن اساتید برجسته حوزه در جهت تحقق محورهای بیانیه «حوزه پیشرو و سرآمد»، (6) لزوم ایجاد دبیرخانه یا اتاق فکر مشترک به منظور تقسیم کار بین نهادهای حوزوی در جهت تسریع در تحقق دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب و جلوگیری از موازی کاری، (7) اهمیت تدوین نظامات اجتماعی دینی و لزوم تقویت مجموعه‌های حوزوی فعال در این خصوص (8) و اعلام آمادگی مجمع عمومی جهت همکاری با دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه، از جمله محورهای مطرح شده توسط اعضای هیئت رئیسه این مجمع بود.
ارسال نظرات