رییس اداره اروپای شرقی سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی:
دنیای زنان در غرب با شکست شخصیتی روبهرو شده است
خبرگزاری رسا ـ رییس اداره اروپای شرقی سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی، با اشاره به توجه ویژه اسلام به شخصیت زن، گفت: خداوند با ایجاد آیین نامه حجاب برای زن، در واقع برای او ارزش و احترام قائل شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نکا، حجت الاسلام سید احمد حسینی الست، رییس اداره اروپای شرقی سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی و استادیار دانشگاه تهران، شب گذشته در همایش حجاب و عفاف هدیه آسمانی در نکا گفت: جغرافیای پوشش شامل دنیای کهن، دنیای متمدن و تمدن اسلامی و آموزه های دینی است که هر یک از این موارد دارای نظر و ایده مخصوص به خود بوده است.
وی یادآور شد: زن در طول تاریخ دوره های گوناگونی را گذرانده و نگاه متفاوت به او شده است و در همین رابطه بسته به زاویه دید انسان، زن تغییر کرده است.
رییس اداره اروپای شرقی سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی ادامه داد: دوره باستان و کهن ایرانی ها مملو از خاطرات خوب از زنان و خانم های اسطوره ای است و نمی توان آنها را نادیده گرفت؛ اما از طرفی هم فرهنگ رایج در جامعه ما فرهنگ دیگری بوده است.
حجت الاسلام حسینی الست با بیان اینکه در دوره کهن، ایرانی ها بر روی زن به عنوان کالا قیمت گذاشته و آن را معامله می کردند تا جایی که بر این باور بودند که جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود و زن حق بازگشت به خانه پدری خود را ندارد.
وی اضافه کرد: در فرهنگ مصر، آتن و یونان این فرهنگ به گونه ای دیگر بوده و حتی بدتر از این برای زن هیچ ارزشی قائل نبودند و در فرهنگ مصر نیز زن در هر صورت پلید و آلوده است و اگر او را در هزاران تای پارچه هم بپیچید و به بازار آورید باز هم بازار را آلوده می کند.
حجت الاسلام حسینی الست اضافه کرد: در آتن و یونان نیز زن را نماینده شیطان می دانستند و زن از دیدگاه آنان در دوران باستان موجودی پلید بود که در برابرتکامل، تعالی و خداوند ایستاده است.
رییس اداره اروپای شرقی سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامی ادامه داد: دنیای مسیحیت از شرایط ویژه ای برخوردار بود و حجاب مسیحیت بسیار سنگین بود و به نوعی حجاب در مسیحیت فوق العاده غلیظ بود اما در قرن 15 با پیدایش دوره رنسانس و بیدارگری در آن دوره کم کم این حجاب از زنان برداشته شد و زنان با آزادی و استقلال به نوعی بی حصاری، بی بندوباری رسیده و با انقلاب جنسی در زمان فروید این مسأله به بی نهایت رسید.
حجت الاسلام حسینی الست تاکید کرد: متأسفانه دنیای کهن با نگاه افراطی و دنیای مدرنیته با نگاه تفریطی خود، عرصه را بر زن در جامعه تنگ کرد و به نوعی زن را زمین گیر کردند؛ اما اسلام به زن قرب و منزلت داد و برای او ارزش قائل شد.
وی افزود: خداوند با ایجاد آیین نامه حجاب برای زن، در واقع برای او ارزش و احترام قائل شد تا زن جامعه اسلامی همچون مردها در مسائل اجتماعی، خانوادگی و علم آموزی وارد شده و فعال شود اما عفیف بماند.
استادیار دانشگاه تهران با بیان این که جهان اکنون دارای پنج تجارت سودآور است، خاطرنشان کرد: تجارت مهمات، نفت و گاز، موا مخدر، لوازم الکترونیکی و قاچاق دختر از 5 تجارت سودآور دنیا است که پر سودترین تجارت جهان قاچاق دختر است.
حجت الاسلام حسینی الست ادامه داد: حجاب و پوشش برای بانوان در متن اسلام وجود دارد اما چادر حجابی است که ایرانیان برای خود برگزیدند و اقوام دیگر نیز به تبعیت از ایرانی ها از این پوشش استفاده می کنند.
وی اظهار داشت: چادر سنت ملی ایرانیان است و در متن اسلام نیست و در واقع چادر یک پدیده ایرانی است که اگر کسی به هخامنش، نوروز و سنت های ملی پایبند است چرا به چادر اهمیت ندهد و به همین دلیل چادر از حجاب برتر در بین ملت ایران زمین است.
استادیار دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به برخی ناهنجاری های موجود در جامعه و نگاه دخترهای به هم سن و سالان و توجه به نظر و عقیده شان تصریح کرد: در زندگی نباید خود را به دیگران و به نگاه افراد دیگر گره بزنیم؛ بلکه باید با عقیده و نظر خود زندگی کرده و بدون قضاوت دیگران ادامه حیات دهیم./950/پ202/س
ارسال نظرات