۰۶ تير ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۱۰۷۶۱۵
اثر آیت الله صافی گلپایگانی منتشر شد؛

وابستگی جهان به امام زمان

خبرگزاری رسا ـ کتاب وابستگی جهان به امام زمان (عج) به قلم آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از سوی انتشارات مسجد مقدس جمکران منتشر شد.
 وابستگي جهان به امام زمان عليه السلام



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب وابستگی جهان به امام زمان(عج)، یازدهمین شماره از سلسله مباحث امامت و مهدویت است که از سوی آیت الله صافی گلپایگانی تألیف و به همت انتشارات مسجد مقدس جمکران منتشر شده است.

بر حسب روایاتی که در تفسیر بعضی از آیات قرآن مجید وارد شده و همچنین روایاتی که مستقلا روایت شده، وابستگی جهان به وجود امام علیه السلام ثابت است؛ و هر چند بعضی از این روایات به وابستگی بعضی از این عالم مثل زمین، بیشتر دلالت نداشته باشد؛ اما بعضی دیگر بر وابستگی کل دلالت دارد. مضافا اینکه بعضی از معیارها و ملاک ها که این وابستگی را تأیید می کند، عام است و وابستگی کل عالم را اثبات می کند.

در این کتاب توجیه و تفسیر عقلی و علمی و منطقی این وابستگی و بیان امکان و صورت وقوع آن است در ضمن چند بیان، توضیح داده شده است. همچنین ارتباط اصل وجود ممکنات به وجود امام علیه السلام و ارتباط بقای آنها به وجود ایشان با ملاحظه اختصار تبیین شده است.

در بخشی از این کتاب می خوانید: «امام؛ الگو، نمونه، اسوه و علامت است که هر تندرو باید به سوی او باز گردانده شود و الا گمراه می شود، هر کندرو باید خود را به او برساند و الا هلاک می گردد.
چنان که از مضمون احادیث بسیاری که از طریق شیعه و اهل سنت وارد است، کمال دیگران به او تضمین و تأمین می شود و حرکت و سیر همه در راه مستقیم فقط با حرکت و سیر او کنترل و تصحیح و تعدیل می گردد.

بنابراین نقش امام، نقش سازنده ای است که بدون آن، سالکان راه کمال نمی توانند به درستی مسیر خود اطمینان داشته باشند، و این است معنای احادیث متواتری مانند احادیث سفینه که پیغمبر صلی الله علیه و آله می فرماید: (مثل اهل بیت من، مثل کشتی نوح است؛ هر کس بر آن سوار شد، نجات یافت و هر کس تخلف کرد، هلاک شد. پس هرکس متمسک به امام و هدایت امام و تأسی به امام شود، نجات می یابد. و هر کس تخلف کند، هلاک می شود.)

و همین است معنای احادیث ثقلین که پیغمبر صلی الله علیه و آله در آنها تمسک به قرآن و عترت را یگانه وسیله امان از ضلالت معرفی فرموده است؛ بنابراین کمال عالم و ماسوی الله، به وجود امام منوط است و بدون وجود امام، عالم فاقد کمال لایق به خود بوده و نقص در آن تصور نمی شود؛ لذا نقص همه به کمال وجود امام کامل می شود و کسر همه به وجود او جبران می گردد.»

کتاب وابستگی جهان به امام زمان علیه السلام به قلم آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی در سال1390 با شمارگان 2000 نسخه در 66 صفحه با قیمت 800 تومان به همت انتشارات مسجد مقدس جمکران منتشر شده است./913/ن601/ع

ارسال نظرات
captcha