در راهپیماییهای پرشور 13 آبان؛
فریاد مرگ بر آمریکا در سراسر کشور طنینانداز شد
خبرگزاری رسا ـ همزمان با 13 آبان ماه و سالروز تسخیر لانه جاسوسی، مردم شهرهای مختلف کشورمان با حضور در راهپیمایی، بار دیگر فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در سالروز تسخیر لانه جاسوسی، مردم ایران بار دیگر با حضور خود در صحنه دست به تظاهرات زدند و خشم و انزجار خود را از دولتمردان آمریکا و استکبار جهانی نشان دادند.
راهپیمایان با سردادن شعارهایی از جمله «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر انگلیس» اقدامات استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار را محکوم کردند.
راهپیمایان همچنین ضمن اعلام حمایت از قیام های مردم منطقه و موج بیداری اسلامی و انسانی، سرکوب معترضان در کشورهای بحرین و یمن و کشورهای غربی را محکوم کردند و خواستار توقف خشونت ها شدند.
بر اساس این گزارش راهپیمایی سالروز 13 آبان در شهر مقدس قم نیز بعد از اقامه نماز جمعه که به امامت حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در حرم کریمه اهل بیت برگزار شد و قمی ها که دانش آموزان نیز حضور چشمگیری در جمع آنان داشتند، دست به راهپیمایی زدند.
تظاهر کنندگان که شماری از شخصیت های حوزوی، مسؤولان استانی و طلاب و روحانیان در میان آنان حضور داشتند، مسیر حرم حضرت معصومه(س) تا بیت امام خمینی(ره) را راهپیمایی کردند و در پایان قطعنامه ای را قرائت کردند.
گفتنی است، راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار در شهر تهران نیز با حضور شخصیت های کشوری و لشکری و با سخنرانی سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی برگزار شد.
در این مراسم دبیر شورای عالی امنیت ملی ضمن نشان دادن دو نمونه از اسناد خدشه ناپذیر حمایت آمریکا از تروریست ها و اقدامات تروریستی علیه ملت ایران، تاکید کرد: این اسناد با احضار سفیر سؤییس به عنوان حافظ منافع آمریکا در اختیار وی قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه خواب بازگشت آمریکا به ایران تعبیر نخواهد شد، تاکید کرد: آمریکا را به خاطر اقدامات تروریستی تحت تعقیب قرار خواهیم داد. /924/پ202/س
ارسال نظرات