۰۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۴
کد خبر: ۱۳۶۴۶۶
آیت الله مکارم شیرازی:

تکریم علما و دانشمندان از برکات نظام اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله مکارم شیرازی، برگزاری همایش های تکریم و تجلیل از علما، فقها و اندیشمندان بزرگ را از برکات نظام اسلامی دانست و فوائد و آثار مترتب بر این قبیل همایش ها را تشریح کرد.
آيت الله مکارم شيرازي
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره یابود مرحوم سیدجعفر شهیدی، برگزاری این گونه همایش ها در راستای تکریم و تجلیل از مفاخر، بزرگان، علما، فقها و اندیشمندان را از برکات نظام اسلامی دانست و گفت: برگزاری این گونه همایش ها فضای جامعه را دینی، علمی و ادبی می کند و فوائد بسیار مهمی نیز به همراه دارد.
این مرجع تقلید گفت: این همایش ها سه فایده مهم دارد، نخست این که نوعی قدرشناسی و قدردانی از زحمات بزرگان است، اگر از کنار زحمات بزرگان بی اعتنا بگذریم ممکن است سبب شود که خداوند متعال در آینده این نعمت ها را کمتر به ما عنایت کند. 
حضرت آیت الله مکارم شیرازی تاثیرگذاری در نسل جوان را دومین فائده برگزاری همایش های تجلیل و تکریم از علما و دانشمندان دانست و افزود: نسل جوان وقتی درمی یابد که جامعه طرفدار علم و دانش است و به شاخه های مختلف علوم توجه می شود به این سمت تشویق و ترغیب می شوند. 
وی افزود: اما اگر جوانان مشاهده کنند که تنها به ورزشکاران و هنرپیشه ها بها داده می شود به این سمت گرایش پیدا می کنند، اما اگر علما، روحانیان، مورخان و دانشمندان در جامعه مقام والایی داشته باشند یقینا نسل جوان به این سمت گرایش پیدا خواهد کرد.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی احیای آثار بزرگان را سومین اثر و فایده مهم این گونه همایش ها ارزیابی کرد و گفت: در کنار برگزاری این همایش ها و کنگره ها آثار علما و دانشمندان نیز منتشر، احیا و به جامعه عرضه می شود.
این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به شخصیت مرحوم دکتر شهیدی، از آن مرحوم به عنوان شخصیتی تلاش گر، متواضع، پرکار و مهربان یاد و تصریح کرد: بنده از زمانی که ایشان در مدرسه فیضیه طلبه بود ایشان را می شناختم، مرحوم شهیدی شخصیتی نقاد و در نقدهای خود دقیق بود و به همین دلیل آثار زیادی از خود به یادگار گذاشت و به بهترین شکل ممکن از عمر شریف خود استفاده کرد. 
وی با بیان خاطراتی از دوران آشنایی خود با مرحوم شهیدی، افزود: قلم ادیبانه مرحوم شهیدی بسیار جالب است و ما در ترجمه نهج البلاغه به ترجمه آن مرحوم نیز توجه می کردیم، ایشان با وجود ادیبانه نوشتن کمتر از متن نهج البلاغه فاصله گرفته است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی افزود: از ویژگی های دیگر مرحوم شهید این بود که در دورانی که استاد دانشگاه بود چه قبل و چه بعد از انقلاب خط خود را عوض نکرد و همان مسیر دینی و اعتقادی خود را حفظ کرد و همواره در صراط مستقیم پیش رفت.
این مرجع تقلید در پایان تصریح کرد: مرحوم شهیدی مصداق بارز عاش سعیدا و مات سعیدا بود و عاقبت به خیر شد. /924/پ202/ج
ارسال نظرات