۱۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۰
کد خبر: ۱۴۲۰۷۰
حجت الاسلام قوامی:

اقتصاد مقاومتی تهدیدات دشمنان را به فرصت تبدیل می کند

خبرگزاری رسا ـ مدیر بنیاد فقهی مدیریت اسلامی به تبیین الزامات و تفاوت های اقتصاد مقاومتی و ریاضتی پرداخت و اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی را عامل خنثی شدن توطئه دشمنان و تبدیل تهدیدات به فرصت ارزیابی کرد.
حجت‌الاسلام صمصام‌الدين قوامي، رييس موسسه تخصصي فقهي مديريت اسلامي

 

    حجت الاسلام سید صمصام قوامی، مدیر بنیاد فقهی مدیریت اسلامی، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: مفهوم این اقتصاد در مقایسه با اقتصاد ریاضتی روشن می شود.

     

    وی با اشاره به این که اقتصاد ریاضتی در مقابل تحریم و دشمنی نیست بلکه ناشی از ضعف مدیریتی و یک نوع سفاهت و فرسودگی است، اظهار داشت: بیشترین فشارها در این نوع از اقتصاد بر مردم وارد می شود.

     

    این استاد حوزه و دانشگاه پرداخت مالیات توسط مردم برای معالجه اقتصاد بیمار، کاهش حقوق بازنشستگان و سودهای بانکی، مصادره خانه‌های اقساطی، ورشکسته شدن بانک ها و گرفتن سود فراوان از مردم را از پیامدها و مختصات اقتصاد ریاضتی برشمرد و افزود: امروز در اروپا شاهد این پیامدها هستیم و مردم یونان نیز در همین راستا شعار می دادند که یخچال های ما خالی است و چیزی برای پذیرایی نداریم.

     

    وی با اشاره به بدهکاری سرسام آور آمریکا و کاهش رشد اقتصادی غرب و هزینه های مالی دشمنان در باتلاق بی انتهای عراق و افغانستان، گفت: این اقتصادی که از درون و بدون هیچ عامل خارجی خراب است در آینده نزدیک از بین خواهد رفت.

     

    این محقق و پژِوهشگر معارف دینی با بیان این‌که مقاومت همانند جهاد بیانگر وجود یک دشمن خارجی است که ایران را در حال تحریم و فشار قرار داده اند، ابراز داشت: ایران اسلامی با دارا بودن قوت و قدرت فراوان هیچ گونه پوسیدگی درونی ندارد و اقتصاد مقاومتی ناظر به دشمنان خارجی است.

     

    وی با اشاره به این‌که این نوع اقتصاد یک تئوری جدیدی است و به اذعان برخی از اقتصادان جهان اقتصاد مقاومتی یک نوع ادبیات جدید است، اظهار داشت: مخاطب اصلی این نوع اقتصاد دولتمردان هستند و نباید با بی خردی و ضعف مدیریتی فشار اصلی بر مردم وارد شود.

     

    حجت الاسلام قوامی با بیان این‌که از سال 87دهه پیشرفت و عدالت آغاز شده است، تقویت تولید ملی و حمایت از سرمایه ایرانی و اصلاح الگوی مصرف را از لوازم اقتصاد مقاومتی برشمرد.

     

    وی اصلاح بعد ساختاری از سوی دولتمردان و اصلاح بعد رفتاری از سوی مردم برای تحقق اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و افزود: هر سه قوه با همدلی و عزم فراوان در اقتصاد کار جهادی انجام دهند و هر سه در قوه ولایت جمع شوند.

     

    مدیر بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با تاکید بر این که می توان با دقت و برنامه ریزی مناسب تهدید دشمن را به فرصت بدل کرد، بیان داشت: ما می توانیم از این تهدید‌ها در راستای ذخیر نفت و افزایش تولید قدم برداریم که این خود فرصت بزرگی بشمار می رود.

     

    وی سوق پیدا کردن مردم به رفتارهای قرآنی مانند انفاق، سخاوت و جود، مواسات، پرداخت خمس و زکات، پرداخت قرض الحسنه و دوری از ربا، احتکار و اسراف را در اقتصاد مقاومتی لازم دانست و خاطرنشان کرد: مردم در صورت تحمل فشارهای اقتصادی اخیر دشمن شاهد فروپاشی غرب خواهند بود.

     

    حجت الاسلام قوامی در پایان بر ضرورت فرهنگ سازی از سوی رسانه ها و حوزه های علمیه و روحانیت در راستای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی تاکید کرد./921/ت302/ج

ارسال نظرات