۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۱۷۲۲۰۳

بررسی نقش کلیدی زنان در جامعه مترقی و پیشرفته

خبرگزاری رسا_ زنان باید از مسائل و رخدادهای اجتماعی مطلع باشند و نسبت به این قضایا احساس تکلیف کنند تا بتواند فرزندانی سالم و صالح به جامعه تحویل دهند.
حجت الاسلام علوي کيا
حجت الاسلام جعفر علوی کیا، مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های نفت در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: نگاه به حضور اجتماعی و حضور در عرصه های فعالیت های اجتماعی زنان یکی از چالش های مهم امروز بشری است که با تفاوت ها و تضادها و نگاه های مختلفی روبه رو است.
وی در ادامه افزود: در این عرصه متأسفانه دچار افراط ها و تفریط های فراوانی هستیم؛ یک نگاه هرگونه فعالیت اجتماعی و حضور زنان را مغایر با شأن زنان و مضر می داند و آن را کاملا نفی می کند و نگاه دیگر فعالیت زنان را به حضور فیزیکی آنان در اجتماع منحصر می داند و حضور زنان را در عرصه خانواده کم ارزش می خواند.
مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های نفت خاطرنشان کرد: هر دو نگاه در طرف افراط و تفریط هستند و جامعه را به سوی انحطاط می کشانند در ملل اسلامی هر دو نگاه را داریم و هیچکدام ازاین دو نگاه با روح اسلام سازگاری ندارند.
این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: زنان و مادران آینده سازان یک مملکت هستند یک جامعه به فعالیت مفید و تلاش مستمر زنان نیاز دارد برای پیشرفت زن در این اجتماع باید نگاهی مثبت در موضوعات اجتماعی داشته باشد.
حجت الاسلام جعفر علوی کیا اظهار کرد: زنی که از مسائل اجتماعی بی خبر است و در عرصه اجتماعی فعالیت های محدودی دارد و خودش را تاثیر گذار نمی داند نمی تواند نسل موثری در اجتماع تربیت کند اما این کلام به این معنا نیست که این زن برای انجام این فعالیت ها حتما باید از خانه خارج شود و حضور فیزیکی در اجتماع داشته باشد این دو با هم تلازم ندارد.
وی در ادامه گفت: زن باید از مسائل و رخدادهای اجتماعی خبر دار باشد و نسبت به این قضایا احساس تکلیف بکند تا بتواند فرزندانی سالم و صالح تربیت کند.
مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های نفت ابراز کرد: ما در اجتماع پیشرو و در جامعه مترقی زنانی را لازم داریم که به انجام فعالیت های خانه داری، تربیت فرزند و شوهر داری افتخار بکنند.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: اگر امروز از زنی بپرسید چه شغلی دارد شغل های خارج از خانه را با کمال افتخار بیان می کند اما زنی که در عرصه خانه مشغول جهاد و فعالیت است با سرافکندگی می گوید خانه دار است گویا خانه داری یک امر ناپسندی است؛ این نگاه اشتباه را باید اصلاح کرد و به سمت و سوی صحیحی سوق داد.
حجت الاسلام علوی کیا تصریح کرد: زن اگر به عرصه اجتماع غیر لازم ورود پیدا کند مسؤولیت‌های سنگینی را که مردان می توانستند انجام بدهند به دوش زنان می گذارند و این از سیاست های شیطانی استکبار است و افتخاری برای زنان نیست.
وی در ادامه گفت: هنگامی که زنان را در عرصه های غیر مرتبط در اجتماع مشغول کردیم و بار اضافی بر عهده زنان گذاشتیم سبب بیکاری و تنبلی بعضی از مردان می شویم.
مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های نفت خاطر نشان کرد: حضور اصلی زنان در فضای خانواده است، ثواب زنی که در خانه شوهر داری و فرزند داری می کند مساوی است با رزمنده در میدان جهاد و این امر نشان می‌دهد که حضور در فعالیت های خانه یک حضور مبارکی است.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: هنگامی که فرصت های شغلی را در اختیار زنان قرار دادیم مردها را از فعالیت و انجام وظیفه باز می داریم در حالی که وظیفه تامین معاش و اقتصاد خانواده بر عهده مرد است و زن تکلیفی ندارد.
وی ادامه داد: هنگامی که فرصت های محدود شغلی را در اختیار زنان قرار دادند با این نیرنگ که زن با حقوق کمتر و فعالیت بیشتر می تواند بیشتر به کارفرما خدمت کند سبب اشتغال زنان شدند به جهت شاغل شدن بی مورد زنان برای مردان کار کم شد و مرد بیکار یعنی عدم تشکیل خانواده و عقب افتادن و بالا رفتن سن ازدواج.
حجت الاسلام علوی بیان داشت: ازدواج زن‌های شاغل به نسبت زنان و دختران خانه دار کمتر است به این علت دوست دارد به خواستگاری کسی جواب مثبت بدهد که به لحاظ شغل و تحصیلات از او بالاتر باشد این تفکر باعث مشکلات زیادی در جامعه خواهد شد./9195/ت302/ی
ارسال نظرات