کنترل مناطق شرقی از دست دولت خارج شده است

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا به نقل از صدای آمریکا، اولکساندر تورچینف، رییس جمهور موقت اوکراین، گفت: کی یف کنترل وضعیت شهرهای دونتسک و لوهانسک در شرق این کشور را از دست داده است.
وی افزود: افراد مسلح حامی روسیه در این شهرها ساختمان های دولتی را اشغال کرده و خواستار پیوستن این مناطق به روسیه شده اند.
تورچینف، بیان داشت: مسکو اکنون به دنبال ضمیمه کردن شش منطقه دیگر در شرق و جنوب اوکراین به روسیه است.
گفتنی است، روسیه ماه گذشته میلادی شبه جزیره کریمه اوکراین را با برگزاری همه پرسی به خود ضمیمه کرد.
کی یف می گوید، روسیه آشوب ها در مناطق شرقی اوکراین را سازماندهی می کند، ولی مسکو این اتهام را رد می کند.
در همین حال، ارتش اوکراین برای مقابله با حمله احتمالی سربازان روسیه، در حالت آماده باش کامل جنگی قرار گرفته است.
رییس جمهور موقت اوکراین روز چهارشنبه در جلسه هیأت وزیران در کی یف، خاطرنشان کرد: تهدید این که روسیه جنگ علیه سرزمین اوکراین را آغاز کند، واقعی است.
جدایی طلبان مسلح حامی روسیه بامداد چهارشنبه کنترل ساختمان شورای شهر در هورلیواک را که بیش از 260 هزار جمعیت دارد، به دست گرفتند./993/1409/ح