۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۴
کد خبر: ۲۰۶۰۹۳
سخنان عجیب و غریب زیبا کلام؛

چه کسی به ما اجازه داده شعار مرگ بر اسرائیل سر دهیم

خبرگزاری رساـ زیبا کلام در اظهاراتی عجیب و غریب با بیان این که که چه کسی به ما اجازه گفتن مرگ بر اسراییل را داده است، مدعی شد که دور زدن تحریم ها مفسده هایی برای نظام داشته است.
زيباکلام
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، صادق زیبا کلام، استاد دانشگاه تهران در جمع دانشجویان علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اظهار داشت: کشوری توان ساخت سلاح هسته ای یافته که به صورت رسمی، علنی و با صراحت به قصد نابودی اسراییل اقرار کرده است.
 
وی در همین راستا افزود: هیچ یک از دیگر کشورهای دارای برنامه هسته ای و غنی سازی اورانیوم، حرفی از نابودی کشور دیگری نزده اند بنابراین باید دید چه کسی وظیفه و رسالت نابودی اسراییل را به جمهوری اسلامی ایران محقق کرده است؟ سازمان ملل، اتحادیه عرب، سازمان کنفرانس اسلامی یا مجلس شورای اسلامی؟
 
زیبا کلام ضمن طرح این پرسش که چه کسی به ما اجازه گفتن مرگ بر اسراییل را داده است، افزود: استناد به بعضی آیات قرآن به صورت گزینشی و برداشت شخصی برای مقابله با دشمنان اسلام با وجود عدم برداشت یک میلیارد و چندصد میلیون مسلمان دیگر از این آیات، نمی تواند قابل اتکا باشد.
 
مسأله فقط امریکا نیست 
این تحلیلگر مسایل سیاسی مدعی شد: مسأله فقط امریکا نیست چرا که در آخرین قطعنامه صادر شده علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد، 15 عضو با 15 رأی مخالف کشور حضور داشتند که شامل 10 عضو غیر دائم و 5 عضو دائم این شورا می باشند.
 
وی در پاسخ به اینکه دولت تدبیر و امید را تا چه اندازه در مسایل حوزه ژنو، دیپلماسی و سیاست داخلی موفق می دانید؟ گفت: اگر مذاکرات ژنو، اقتصاد را از گرداب هسته ای نجات دهد به موفقیت دکتر روحانی در سیاست داخلی و خارجی می توان امیدوار بود چرا که دور زدن تحریم ها، مفسده هایی برای نظام پیش آورده است.
 
زیبا کلام، قیاس دولت های موسوی، رفسنجانی و خاتمی با دولت احمدی نژاد را در شرایطی منطقی و منصفانه خواند که شاخص های فقر، بیکاری، پیشرفت، توسعه و آزادی عمل دولت ها مد نظر گرفته شود و در یک نگاه بی طرفانه بدور از کلمات اصولگرایی و اصلاح طلبی ارزیابی گردند.
 
بنابر اظهارات وی در توافق ژنو امتیازات زیادی دادیم اما برخلاف انتقاد شدید مخالفان باید پذیرفت که دستاوردهای ما کمتر و امتیازدهی ما بیشتر از غرب بوده است؛ با این تفاسیر، توافق ژنو را نباید به اصل پرونده هسته ای گره زد چرا که متن تواقنامه ژنو بر روی بسیاری از سایتها و در دسترس است.
 
وی تصریح کرد: منافع ملی در جامعه مغفول مانده و مورد توجه قرار نگرفته است به عبارت دیگر منافع بلندمدت مردم ایران قربانی سه درصد غنی سازی اورانیوم شده است به گونه ای که غربی ها نیز باور ندارند که به مرور زمان و با دستیابی ایران به انرژی هسته ای، رویکردها تغییر نکند./934/ پ202/ج
ارسال نظرات