۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۱
کد خبر: ۲۲۶۷۳۶
در مسجد دانشگاه امام صادق؛

مراسم بزرگداشت آیت الله مصطفوی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم ترحیم آیت الله سید حسین مصطفوی،استاد فقه اصول دانشگاه امام صادق(ع) در مسجد این دانشگاه برگزار شد.
آيت الله مصطفوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،مراسم ترحیم و بزرگداشت آیت الله سید حسین مصطفوی عصر امروز بیست و هشتم مهرماه،با حضور شخصیت هایی همچون آیت الله باقری کنی سرپرست دانشگاه امام صادق(ع)،آیت الله سید حسن مصطفوی،اخوی مرحوم و مدیر بخش فلسفه و کلام دانشگاه امام صادق(ع)،دکتر حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهور،حجت الاسلام خاموشی رئیس سازمان تبلیغات،حجت الاسلام مروی معاون حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، حجت الاسلام و المسلمین حبیبی متولی مدرسه علمیه آیت الله مجتهدی،ابراهیم انصاریان مسؤول دفتر  آیت الله مهدوی کنی و تعدادی از اساتید ودانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام حسینعلی سعدی در سخنانی در این مراسم با توجه به آیه 24 سوره مبارکه ابراهیم درتبیین جایگاه علمای ربانی گفت: عالم ربانی بر اصل ثابت مستقر است و علمای ربانی خورندگان این شجره طیبه هستند که در جریان کلمه طیبه که ولایت الهی باشد نقش خود را ایفا می کنند و آیت الله مصطفوی به حق یکی از علمای ربانی بود.

رییس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق(ع)،با اشاره به اهمیت حضور علمای ربانی در جامعه گفت: امروز هجمه تبلیغاتی دنیای کفر علیه این مشعل نورانی است لذا حفظ جایگاه و پایگاه علمای ربانی در مدیریت جامعه بسیار حایز اهمیت است.

وی در ادامه به بیان ویژگی‌های شخصیتی آیت الله مصطفوی پرداخت و اظهار داشت: ایشان جزء مردان علم در میدان عمل و معتقد به دفاع از کیان نظام اسلامی بود و با چشم بصیرتی که داشت اقدامات و حرکات دانشگاه را در این راستا مدیریت می کرد و مقید و مطیع و متعبد به شریعت و اهل بکاء و ابکاء بود.

استاد فقه و اصول دانشگاه با توجه به ویژگی‌هایی که در روایات در مورد رجوع به فقها در حوادث روز آمده است خاطر نشان کرد: آیت الله مصطفوی به معنای واقعی و دقیق کلمه فقیه و برفقاهت مسلط بود.

وی در این راستا افزود: ایشان اگر ذره‌ای در جایی احساس می کرد به جریان فقاهت اصیل خدشه‌ای وارد شده می ایستاد و دفاع می کرد.

حجت الاسلام سعدی در ادامه به ویژگی بارز «حافظا لدینه» بودن آیت الله مصطفوی در دو بعد ایجابی و سلبی اشاره کرد و توضیح داد: آیت الله مصطفوی در نشر دین و در زمانی که در کرسی دفاع از دین قرار گرفت مقلد به اصول تبلیغی قرآن بود و از جهت سلبی اهل مبارزه با خرافات در تبلیغ دین، و از این طریق فرهنگ امامیه را حفظ کرد.

وی با توجه به علاقه مردم به علمای ربانی گفت: مردم در جامعه به علمای ربانی اقتدا می کنند و این امر نشان دهنده این است که میزان ارادت جامعه و مردم به علمای ربانی زیاد است.

حجت الاسلام سعدی خاطرنشان کرد: آیت الله مصطفوی دیروز استاد ما بود و امروز مایه عبرت و چراغ راه است و فقدان این خطیب فقیه در این زمانه یک ثلمه‌ای بزرگ برای کاروان علمی است.

گفتنی است در ابتدای این مراسم مداح اهل بیت،حاج امیر عباسی به ذکر روضه و عزاداری پرداخت.

لازم به ذکر است مراسم بزرگداشتی نیز جمعه 2 آبان ماه از ساعت 17 – 15 در مسجد قبای تهران برگزار می شود./819/پ202/ص

ارسال نظرات