حرکتهای جهادی تنها راه پیشرفت کشور
حجتالاسلام محمدصادق نازلی، مدیر گروه جهادی نور مبین، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا به مؤلفههای شخصیتی مبلغان جهادی پرداخت و اظهار داشت: داشتن روحیه جهادی یکی از این مؤلفهها به شمار می رود و فقط نباید نام مبلغان جهادی را با خود داشته باشند.
مبلغان جهادی باید مکمل یکدیگر باشند
این مبلغ دینی با بیان این که مبلغان گروهها بایستی مکمل یکدیگر باشند، اظهار داشت: باید اعضای گروه مکمل یکدیگر و گروه باشند و هر فرد تخصص ویژهای را دارا باشد و بتوانند خلأهای دیگر اعضا را پر کنند.
با اشاره دیگر مؤلفههای شخصیتی مبلغان گفت: مبلغان جهادی بایستی صبر جهادی داشته باشند و تا هنگامی که منطقهای را به جایی نرساندهاند، به تبلیغ در محل دیگری نپردازند.
وی با بیان این که حضور نداشتن طلاب بومی مناطق در محل زندگی قبلی خود، دلیلی بر نداشتن روحیه جهادی است، خاطرنشان کرد: هر کدام از حوزه های علمیه بایستی وارد این فعالیت شوند و به صورت رسمی گروههایی را از بین طلاب خود تشکیل دهد و طلاب را در پایههای ابتدایی تحصیلی به اردوهایی جهادی اعزام کنند تا این روحیه در آنان به وجود آید.
مدیر گروه جهادی نور مبین به سازماندهی گروه های جهادی برای دوری از موازی کاری های تبلیغی پرداخت و گفت: تشکل فراگیر میتواند مناطق خاصی برای گروههای تبلیغی ـ جهادی تعریف کند تا گروهها به فعالیت در آن مناطق بپردازند و با آنها تعامل داشته باشند تا موازیکاری در این زمینه صورت نگیرد.
حرکت جهادی راهی برای عملیاتی کردن آموختهها
حجتالاسلام نازلی به اهمیت حرکت جهادی اشاره کرد و گفت: موثرترین، راهبردیترین و سریعترین فعالیتی که میتوان در زمینه ترویج فرهنگ اسلامی انجام داد، حرکت جهادی است و تنها راه نجات کشور در زمینههای مختلف دینی، اعتقادی، اقتصادی و ... حرکت جهادی است.
این مبلغ دینی به تبلیغ و تحصیل همزمان طلاب اشاره کرد و گفت: هر علمی نیاز به آموختن روشهای کاربردیاش را دارد؛ وقتی که مبلغی علمی را میآموزد، نیاز دارد که با حرکت و کار جهادی آن را عملیاتی کند./822/ت302/س