۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۷
کد خبر: ۲۴۶۸۷۸
آیت‌الله نعیم‌آبادی:

حوزه علمیه خواهران پس از انقلاب جایگاه واقعی خود را پیدا کرد

خبرگزاری رسا ـ‌ نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: پس از انقلاب اسلامی زمینه و فضا برای این مجمع نورانی توسعه یافت و این نهاد جایگاه واقعی خود را پیدا کرد.
حجت الاسلام و المسلمين نعيم آبادي نماينده ولي فقيه در هرمزگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و جمعی از مسؤولان حوزوی از حوزه علمیه خواهران شهرستان سیریک بازدید کردند.

 

بر اساس این گزارش، آیت‌الله نعیم آبادی در جمع خواهران طلبه حوزه علمیه خواهران سیریک گفت: مقام معظم رهبری از حوزه علمیه خواهران به عنوان یک پدیده عظیم یاد می‌کند.

 

وی با اشاره به سابقه تأسیس حوزه علمیه خواهران به صورت محدود در قبل از انقلاب اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامی زمینه و فضا برای این مجمع نورانی توسعه یافت و این نهاد جایگاه واقعی خود را پیدا کرد.

 

آیت‌الله نعیم آبادی با تأکید بر دستاوردها و برکات فراوان حوزه‌های علمیه خواهران بیان داشت: در زمان گذشته در میان خواهران کسانی را داشتیم که به مقام اجتهاد رسیدند و مجتهده شدند، مانند بانو امین که یکی از شخصیت‌های بی‌نظیر این عرصه است.

 

نماینده ولی فقیه در استان به تفاوت برنامه‌ریزی آموزشی حوزه علمیه خواهران و برادران اشاره کرد و افزود: مسؤولیت‌های زندگی خانم‌ها سبب می‌شود برنامه‌ریزی آموزشی خاصی با توجه به نیازسنجی لازم، برای آن‌ها تدوین شود.

 

وی تصریح کرد: زمان تحصیل طلاب خواهر باید کوتاه‌تر باشد ولی یادگیری معارف الهی را با دقت و عمق بیشتری دنبال کنند.

 

ضرورت برگزاری دوره‌های کاربردی ویژه خواهران طلبه و بانوان مبلغه
در ادامه حجت‌الاسلام صفایی، امام جمعه شهرستان سیریک وظیفه اصلی طلاب را خودسازی دانست و گفت: اگر نخست به خودسازی پرداخته شود، جایگاه ویژه‌ای نصیب انسان می‌شود. سپس باید در بعد علمی و اخلاقی و خانواده بیشتر تلاش کرد.

 

وی با اشاره به حضور برخی بانوان مبلغه فاقد تخصص حوزوی که مجالس خانگی را اداره می‌کنند، تأکید کرد: مسؤولان برای طلاب خواهر دوره‌های کاربردی را برنامه‌ریزی و برگزار کنند تا آن‌ها بتوانند برای جامعه مفیدتر باشند.

 

امام جمعه سیریک افزود: امروز جنگ فیزیکی به جنگ نرم مبدل شده است. دشمنی‌های فرهنگی با پیچیدگی‌های منحصر به خود وارد خانه‌ها شده است. خانواده‌ها اسلامی و شیعه هستند ولی در فهم معارف غنی نیستند.

 

وی با تأکید بر اهمیت رشد معنوی و کسب فضایل اخلاقی گفت: متأسفانه برخی اوقات دیده می‌شود که بعد معنوی در افراد ضعیف است. فرصت را نباید از دست داد.

 

حجت‌الاسلام صفایی گفت: عمر، قدرت فهم و مانند آن ، سرمایه و امانت‌های الهی هستند که در اختیار انسان قرار داده شده است.


وی گفت: ما وظیفه داریم معارف الهی را فرا بگیریم، در زندگی خود پیاده کنیم و پس از آن تعلیم دهیم، تا دیگران از عمل ما متأثر شوند./9191/پ202/ب6

ارسال نظرات