۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۷
کد خبر: ۲۶۹۰۹۹
مسؤول ستاد ترویج فقه تجارت و بازار خبر داد؛

دوره‌های آموزشی احکام تجارت و بازار ویژه اصناف قم

خبرگزاری رسا ـ مسؤول ستاد ترویج فقه تجارت و بازار از کسبه، تجار و بازاریان قم خواست تا در جلسات آموزش مسائل دینی کسب و کار که به صورت روزانه نیم ساعت قبل از نماز ظهر و عصر در شبستان جدید مسجد امام حسن عسگری (ع) برگزار می‌شود، شرکت کنند.
بازار
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ حجت الاسلام سید محمد بطحائی مسؤول ستاد ترویج فقه تجارت و بازار در جلسه نشست خبری که شب گذشته برگزار شد گفت: بر کسبه، تجار و بازاریان واجب است تا مسائل دینی مربوط به کسب و کار را فرا گرفته و در زندگی کاری خود به کار گیرند.
 
مسؤول ستاد ترویج فقه تجارت و بازار ادامه داد: سلسله جلسات آموزشی احکام تجارت و بازار ویژه اصناف و بازاریان قم به صورت روزانه نیم ساعت قبل از نماز ظهر و عصر در شبستان جدید مسجد امام حسن عسگری (ع) برگزار می‌شود.
 
حجت الاسلام بطحائی با نقل حدیثی از امام صادق (ع) با این مضمون که «هر که می‌خواهد تجارت کند، باید با مسائل دینش آشنا شود، تا حلال و حرام را از هم باز شناسد، و کسی که قبل از فراگیری احکام دینش، تجارت کند، داخل کارهای شبهه‌ناک خواهد شد» افزود: موفقیت اقتصادی برای تاجران و بازاریان جامعه‌ اسلامی، بر پایه دو عامل مهم آگاهی از قوانین اسلامی تجارت و مدیریت بنا نهاده شده است.
 
وی ابراز داشت: اگر تاجر و کاسبی بخواهد تجارتی پر منفعت و حلال داشته باشد، باید علاوه بر تخصص و تجربه مدیریت در امر کسب و کار، بر تمام قوانین اسلامی در باب تجارت و بازار، آگاه باشد.
 
مسؤول ستاد ترویج فقه تجارت و بازار اظهار داشت: بر کسبه تجار و بازاریان واجب است تا مسائل دینی مربوط به کسب و کار را فرا گرفته و در زندگی کاری خود به کار گیرند.
 
حجت الاسلام بطحائی ادامه داد: خداوند کاسب را در کنار شهید و حبیب خود خوانده است؛ الکاسب حبیب الله اگر احکام کسب و کار را نداند دچار مشکل می‌شود؛ علمای اسلام نیز در سال‌هایی دور به دنبال آموزش به کسبه بوده‌اند و کتاب‌هایی را نیز در این باب تألیف کرده‌اند.
 
وی تصریح کرد: شیخ انصاری نویسنده کتاب مکاسب، صاحب جواهر نیز نوشته مکاسبی دارد و دیگر علما در باب مکاسب و متاجر کتاب‌هایی را نوشته‌اند؛ علمای قدیم در مساجد به بازاریان درس مکاسب می‌دادند و آن‌ها را با قواعد فقهی کسب و کار آشنا می‌کردند.
 
مسؤول ستاد ترویج فقه تجارت و بازار، پول زیاد را در مقابل پول با برکت بی ارزش توصیف کرد، گفت: ستاد مذکور قبل از ماه رمضان شروع به فعالیت کرده و این جلسات در روزهای گذشته از ماه مبارک رمضان دائر بوده است؛ مدرسان این کلاس‌های عمومی از اساتید حوزه هستند که به مسائل دینی و فقهی کسب و کار آشنایی لازم را دارند.
 
حجت الاسلام بطحائی ادامه داد: ضمن دعوت از بازاریان محترم جهت شرکت در این جلسات، به اطلاع می رساند کسبه‌ عزیز می‌توانند سئوالات مربوط به احکام بازار را به شماره پیامک 30007479 ارسال نموده، تا از طریق همین سامانه و یا در جلسات آموزشی، پاسخ آن را دریافت کنند./836/پ202/ی
ارسال نظرات