۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۲۷۴۴۵۴
حجت الاسلام محمدی:

کسی نماز را سبک بشمارد به تصریح روایات جهنمی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که بیشتر تأکید حضرت امیر(ع) در نهج‌البلاغه در مورد نماز است، گفت: ایشان به صراحت سبک شمردن نماز را عامل دوزخی شدن انسان عنوان می‌کنند.
نماز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام رضا محمدی، استاد حوزه علمیه قم، ظهر امروز در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت فاطمه معصومه(س) با اشاره به این‌که بیشتر تأکید حضرت امیر(ع) در نهج‌البلاغه بر نماز است، گفت: ایشان سبک شمردن نماز را عامل دوزخی شدن انسان عنوان می‌کنند؛ حضرت می‌فرماید بر شما باد که از نماز خود محافظت کنید زیرا آنچه موجب ریزش گناهان می‌شود نماز است.


استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که حضرت امیر(ع) در ادامه می‌فرمایند که در قیامت زمانی که از جهنمیان می‌پرسند به چه علت دوزخی شده‌اند که آن‌ها می‌گویند به این علت که نماز نخوانده‌اند و نماز خود را سبک شمرده اند، تصریح کرد: طبق سخن صریح حضرت علی(ع) آنچه انسان را جهنمی می‌کند سبک شمردن نماز است بنابراین باید در خواندن نماز کاهلی و تنبلی را کار بگذاریم.


وی افزود: نماز باران رحمت الهی بر گناهان انسان است و انسانی که نماز می‌خواند مانند برگ‌های درخت که در فصل پاییز می‌ریزد به همین ترتیب گناهان هم از وجودش محو می شوند.


استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که نماز موجب افزایش صبر انسان بر مشقت‌ها می شود، ادامه داد: کسی که نماز می‌خواند و در مشکلات صبر پیشه می‌کند خداوند گرفتاری هایش را بر طرف می کند.


حجت الاسلام محمدی پرداخت زکات را در کنار اقامه نماز از توصیه‌های حضرت امیر(ع) به مومنان عنوان کرد، گفت: حضرت بشارت بهشت را نتیجه احترام به نماز و پرداخت زکات می‌دانند و از مردم می‌خواهند با نماز و زکات بر مشکلات صبر کنند.


وی با اشاره به این‌که کسی که زکات پرداخت می‌کند از فقر در امان است و هرگز تنگ دستی به سراغ او نمی آید، افزود: زکات آتش عذاب الهی را از انسان دور می کند.

استاد حوزه علمیه قم امانت داری را دیگر ویژگی متقین در کلام حضرت علی(ع) عنوان کرد و گفت: امانت داری صفت خداوند است و خداوند سبحان آسمان و زمین را براساس امانت داری بنا کرده است به همین خاطر انسان امانت دار حبیب خداوند است و در اطاعت و بندگی خداوند انسان موفقی است.

 

حجت الاسلام محمدی ادامه داد: کسی که امانت دار نیست ستمکار است و خداوند هرگز انسان‌های ستمکار را دوست ندارد و چنین فردی مورد عقوبت و عذاب الهی قرار می گیرد.


وی یادآور شد: حضرت امیر(ع) در نهج‌البلاغه می‌فرمایند که این صفات در حضرت رسول(ص) به متعالی ترین شکل ممکن وجود داشت و حضرت رسول(ص) در تمامی عمر خود رنج بسیار کشیدند تا این صفات پسندیده را در جامعه اسلامی نهادینه کنند./837/پ202/ف

ارسال نظرات