۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰
کد خبر: ۴۲۷۴۷۰
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی:

حوزه انقلابی می تواند هدایت گر سیاسی و دینی باشد

امام جمعه خرم ‌آباد با بیان این که روحانیت در تمامی زمینه ها به ویژه در امر خدمت رسانی به مردم به عنوان الگو و اسوه است، گفت: اگر حوزه های علمیه و روحانیت انقلابی باشند و انقلابی فکر کنند یقینا می توانند مسؤولیت های سنگینی که رهبر معظم انقلاب فرمودند را عملی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان لرستان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به دیدار اخیر رهبرمعظم انقلاب با طلاب حوزه علمیه تهران و تببین وظایف روحانیت از سوی ایشان گفت: از آنجایی که علما و روحانیت جانشین انبیا و ائمه(ع) بوده و وارثان پیامبران به شمار می روند طبیعی است همان رسالتی که پیامبران الهی داشتند روحانیت نیز آن را دنبال می کند.

 

وی افزود: مهم ترین رسالتی که پیامبران داشتند هدایت فکری، معنوی و هدایت مردم از ظلمات به سوی نور و از شرک به سوی ایمان بوده است، رهبر معظم انقلاب نیز تأکید داشتند که هدایت گری نخسین رسالت حوزه های علمیه و روحانیت است.

 

امام جمعه خرم آباد با بیان این که روحانت به عنوان مرجعی مطمئن برای مردم به شمار می رود، اظهار داشت: مردم دوست دارند که تحلیل ها، اندیشه ها و مبانی سیاسی صحیح و درست را از جایی مطمئن بگیرند از این رو طبیعی است که روحانیت نقش هدایت سیاسی و بصیرت افزایی را برعهده دارد به ویژه زمانی که حکومت در اختیار روحانیت بوده و ولایت فقیه حاکم باشد.

 

وی ادامه داد: وقتی که انقلاب به وجودآمد و نظام تشکیل شد روحانیت به عنوان غمخوار مردم و کسانی که مسؤولیت های اجتماعی بر دوش دارد طبیعی است که خدمات اجتماعی گسترده ای را انجام داده و می دهد، پس از پیروزی انقلاب انتظاری که مردم از روحانیت دارند این است که خدمت خالصانه از روحانیت ببینند.

 

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با بیان این که روحانیت در تمامی زمینه ها به ویژه در امر خدمت رسانی به مردم به عنوان الگو و اسوه است، ابراز داشت: اگر حوزه های علمیه و روحانیت انقلابی باشند و انقلابی فکر کنند یقینا می توانند مسؤولیت های سنگینی که رهبر معظم انقلاب فرمودند را عملی کنند، البته بخش عمده آن عملی شده و اکنون تحقق پیدا کرده اما بیشتر و بالاتر از این باید سه وظیفه مطرح شده عملیاتی شود.

 

وی با اشاره به نقش فضای مجازی در گسترش شبهات دینی عنوان کرد: تا حدودی روحانیت، طلاب و حوزه های علمیه در فضای مجازی فعال هستند، در این راستا باید توجه داشته باشیم که امروز فضای مجازی یک عرصه نبرد فرهنگی است، فضای مجازی میدانی است که دشمن از این ابزار استفاده می کند و فرهنگ ها، ارزش های دینی، اخلاق و و هویت ملت ها را نشانه گرفته و مورد هجمه شدید قرار داده است.

 

نماینده ولی فقیه در استان لرستان خاطرنشان کرد: مسأله اینترنت و فضای مجازی تأثیرات مثبت و منفی دارد، تأثیر منفی آن هجمه هایی است که نسبت به خانواده، هویت و فرهنگ یک ملت و گسترش فساد و بی بند و باری انجام می شود.

 

وی اضافه کرد: فضای مجازی میدانی برای ترویج و تبلیغ اندیشه ها، اعتقادات و باورهای صحیح است، روحانیت در عرصه فضای مجازی چند مسؤولیت دارد؛ مسؤولیت نخست موضوع نظارت، کارشناسی و پاسخگویی به شبهات است، روحانیت باید از فضای مجازی استفاده کرده و حقایق را بیان کند که کم نیستند افرادی در دنیا که دنبال حقیقت و عدالت بوده و آن را بپذیرند.

 

امام جمعه خرم آباد با بیان این که طلاب جوان در شبکه های اجتماعی و اینترنت باید حضور پیدا کنند، گفت: فضای مجازی ابزاری برای همه است که ما هم می توانیم از آن استفاده کنیم و اهداف و آرمان خود را پیش ببریم، رهبر معظم انقلاب فرمودند امروز فضای مجازی عرصه جنگ واقعی است؛ اگر در جنگ دشمن حضور دارد ما نیز باید حضور داشته باشیم.

 

وی افزود: اگر ما حضور نداشته باشیم دشمن غلبه پیدا کرده و ما را نابود می کند بنابراین حضور علما، روحانیت و کسانی که خلاق هستند و می توانند در این عرصه وارد شوند تکلیف است که وارد فضای مجازی شده و از ابزار برای پیشبرد اهداف  استفاده کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین میرعمادی اظهارداشت: ما یک تشکیلاتی تحت عنوان مجمع مشورتی جوانان نمایندگی ولی فقیه در استان لرستان تشکیل دادیم که جوانان فراوانی جذب شده و در عرصه فضای مجازی فعال هستند، ما در سال 92 نخستین گردهمایی فعالان عرصه مجازی جوانان را تشکیل دادیم که بیش 700 نفر از فعالان عرصه مجازی در استان لرستان در آن شرکت کردند؛ در سال 93 کمیسیونی مرکب از مسؤولان امنیتی و سیاسی با جوانان درباره کیفیت استفاده از فضای مجازی شکل گرفت که تجربیات و دستاوردهای ارزشمندی به دست آمده است./1323/ت302/ج

ارسال نظرات