منادی اندیشه مهدویت از مهم ترین شاخصه های بسیجی است
حجت الاسلام حسین فضیلتی نیا معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی(ع) عنبرآباد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، اظهار کرد: در دنیای کنونی، بیشترین کسانی که از نام پر آوازه بسيج واهمه دارند همانهایی هستند که با خط شکنی های دلیر مردان بسیجی نقشه های شومشان در عملیات های متعدد جنگ هشت ساله بر ملا و منجر به شکستشان می شد.
وی بیان کرد: آنها هنوز ضربت محکم سیلی های پیاپی خویش که از رزمندگان بسیجی ما خورده بودند را از یاد نخواهند برد و این ایام ياد آور خاطرات عزيزترين نهاد و بزرگترين مردان تاريخ انقلاب اسلامی ما است.
حجت الاسلام فضیلتی نیا با اشاره به اینکه همان نهادي كه به تعبير شایسته امام امت، خمینی کبیر(ره) تشكيل آن «از بركات و الطاف جليه خداوند تعالي بود»؛ تصریح کرد: بسيج به عنوان یک مدرسه عالیه که درسش، درس عشق و مشقش، مشق ایثار، رشادت و پایمردی است توانسته تاکنون با تقدیم هزاران شهید دست از جان شسته در کارزارهای مختلف، از کیان انقلاب و دستاوردهای آن بخوبی محافظت کند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: بسیج همان رنگ خدایی داشتن است که قرآن کریم می فرماید «صبغه الله و من احسن من الله صبغه» و در واقع بسيج آن لشكر مخلص خدا است که در راه حفاظت از آرمان های بلند انقلاب، نه طلبی بر خود می داند و نه حقی برای خویش محفوظ، بلکه انقلاب را عطیه ای خدادادی می داند که حفظ آن را بر خویش تکلیف دانسته و با تمام وجود در این راه ایثار می کند و مصداق آن آیه« فمنهم من قضي نحبه و منهم من ينتظر» است.
معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی(ع) عنبرآباد خاطرنشان کرد: در اهمیت این نهاد مقدس همین بس که در نگاه آن پير روشن ضمير و مراد و مرشدمان یعنی خمینی (ره) بت شکن هيچ نهادي والاتر و عزيز تر از بسيج در نزد ایشان نبوده است.
وی افزود: با عنایت به دوران طلایی دفاع مقدس، نقش سازمان بسيج و بسيجي های مخلص را در خلق حماسه های الهی در مقابل دشمن تا دندان مسلح را به هیچ وجه نمی شود انکار کرد؛ چرا که خلق چنان صحنه هاي تاريخی نه تنها در ايران بلکه درجهان بی نظیر بوده و هست و به فرموده امام راحل «حقيقتا اگر بخواهيم مصداق كاملي از ايثار و خلوص و فداكاري و عشق به ذات مقدس حق و اسلام را ارايه دهيم، چه كسي سزاوارتر از بسيج و بسيجيان خواهد بود».
حجت الاسلام فضیلتی نیا ابراز کرد: در هفته بسيج می بایست از این ظرفیت به بازخواني صاحبان آن روزهای پر تلاطم و طلایی پرداخت و این تصویر زیبا از رشادت و مردانگی را در مقابل چشمان نسل جدید به نمایش گذاشت تا اسطوره های با ایمان، شجاع و فداکار خود را از افسانه های پوشالی و ساختگی غربی باز شناسند.
استاد حوزه علمیه عنوان کرد: بسیجی باید به راه و مسلک خویش، باور و اعتقاد داشته باشد؛ زیرا این تنها راه نجات كشور از افتادن به وابستگی و سرسپردگی است و باوری همچون این سخن «چيزى كه به يك نظام، قدرت مىدهد، بمب اتمى نيست، قدرت ايمان نيروهاى حزب الله است».
وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بازگشت به فرهنگ اصیل بسيجی و همچنین حاكميت تفكر ناب بسيجي در همه عرصه ها می تواند ایران را در خودکفایی ولو در تحریم های ناجوانمردانه بیمه کند و سبب شود تا چشم طمع دشمنان و جهان خواران را کور کند.
حجت الاسلام فضیلتی نیا در ادامه به شاخصه های مهم یک بسیجی اشاره و اضافه کرد: از شاخصه های مهم یک بسیجی، منادی اندیشه ی مهدویت بودن است که این رسالت از مهمترین رسالت های یک بسیجی در دوران غیبت محسوب می شود و هر کسی که ادعا کرد من بسیجی ام تا شاخصه های زیر را نداشته باشد محال است در زمره بسیجیان قرار بگیرد.
معاون پژوهش حوزه علمیه عنبرآباد تأکید کرد: در این زمان که به زمان غیبت مشهور است، بسیجیان می باست بیش از پیش مهیا باشند و با بصیرت عالی که در پرتو شناخت پروردگار متعال حاصل می شود از فرامین الهی تبعیت کرده و با پیروی از ولی فقیه، پیام عاشورا، را اخذ کرده و سپاه آخرالزمان را برای یاری عدالت گستر جهان محیا سازند.
استاد حوزه علمیه اظهار کرد: مکتبی بودن یک بسیجی از شاخصه های مهم او بشمار می آید؛ چرا که شخص مکتبی در بحران ها پشت نظام را خالی نکرده و خیانت نمی کند و جهاد همه جانبه در راه دین خدا اعم از جهاد علمی، جهاد معنوی و اعتقادی، جهاد کشاورزی، جهاد فیزیکی و نگهبانی از دستاوردهای انقلاب، از موارد مکتبی بودن نیروهای ولایی و بسیجی است.
وی تصریح کرد: از شاخصه های مهم یک بسیجی می توان به اطاعت از ولایت فقیه نام برد؛ زیرا قوام یک تشکیلات اطاعت بی چون و چرای سربازان و زیر دستان آن تشکیلات است از فرمانده خویش و امروز ولی فقیه زمان حضرت امام خامنه ای به عنوان فرمانده تشکل عریض و طویل بسیج می باشند که به قطع می توان از ایشان به فرمانده ای شجاع، باهوش، قوی و با ایمان می توان نام برد.
حجت الاسلام فضیلتی نیا گفت: بسیج با تبعیت محض از ولایت فقیه خود و جامعه را در پیروی از ولایت فقیه سعادتمند می داند؛ زیرا از بزرگ مرد انقلاب امام راحل و موسس بسیج آموخته که «پشتیبان ولی فقیه باشد تا به مملکت آسیبی وارد نیاید».
استاد حوزه علمیه در پایان یادآور شد: اخلاص، تواضع و فروتنی، غیرت دینی، حسن خلق، شجاعت، مردمی بودن و شهادت طلبی از دیگر خصوصیات بارز یک بسیجی است که باید مورد توجه قرار گیرد./302/9709/ب1