۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۸
کد خبر: ۴۷۰۹
از سوی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی؛

کتابخانه دیجیتالی آیت‌الله فاضل لنکرانی تولید می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نسخه دوم کتابخانه دیجیتالی حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی به درخواست دفتر این مرجع فقید و تلاش محققان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در سال جاری تولید می‌شود.
كتابخانه ديجيتالي حضرت آيت الله فاضل لنكراني

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی،حجت الاسلام محمدباقر خوانساری، مدیر بخش خدمات فرهنگی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی هدف از تولید نسخه دوم این کتابخانه دیجیتالی را رضایت و موفقیت حاصل از تولید نسخه اول این کتابخانه عنوان کرد. 

وی  با اشاره به نسخه اول و تولید شده این کتابخانه دیجیتالی افزود: کتابخانه دیجیتالی حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی (ره) به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی با محتوای 60 جلد کتاب در قالب 41 عنوان پیش از این تهیه و در اختیار محققان و پژوهشگران قرار گرفته است.

وی زمان تولید نسخه اول این کتابخانه دیجیتالی را همزمان با اولین سالگرد ارتحال این مرجع عالیقدر جهان تشیع عنوان کرد و اظهار داشت: دومین نسخه این نرم افزار به درخواست موسسه فقهی ائمه اطهار (ع) و بیت معظم‌له در دستور کار مرکز قرار گرفته است.

مدیر بخش خدمات فرهنگی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با اشاره به بخش‌های اصلی این نرم افزار خاطرنشان کرد: نمایش، جستجو، قرآن و نگارخانه بخش‌های اصلی این نرم افزار را تشکیل می‌دهند.

خوانساری در بخش دیگری از سخنان خود اصول، فقه، تفسیر، عقاید، حدیث و زندگینامه را از موضوعات اصلی این کتابخانه دیجیتالی دانست و بیان داشت: در نسخه گذشته این نرم‌افزار سعی شد کتاب چند جلدی «تفصیل الشریعه» که معظم‌له در دروس خارج فقه از آن بهره می‌بردند، به نمایش گذاشته شود و در نسخه جدید بسیاری از دست نوشته‌ها و تالیفات به جای مانده از نسخه اول در نسخه دوم به کار برده می‌شود.

مسئول بخش خدمات فرهنگی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی تصریح کرد: در نسخه اول این نرم افزار 92 قطعه عکس، نسخه خطی و دست نوشته‌های این مرجع عالیقدر نیز قرار گرفته است.
ارسال نظرات