نماینده آیت الله سیستانی در اروپا:
ایستادگی در برابر افکار انحرافی از وظایف منتظران است
نماینده حضرت آیت الله سیستانی در اروپا بر ضرورت پیروزی از مراجع و بیان مظلومیت اهل بیت (ع) در دوران غیبت شد.
![حجت الاسلام سید مرتضی کشمیری نماینده حضرت آیت الله سیستانی در اروپا](/Original/1396/01/01/IMG17375550.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید مرتضی کشمیری نماینده حضرت آیت الله سیستانی در اروپا طی سخنانی در یکی از مساجد شهر ابردین آمریکا خاطرنشان کرد: مردم مومن در دوران غیبت باید ارتباط خود را با امام زمان (عج) تقویت و برای ظهورش دعا کنند.
وی افزود: عمل و دفاع از اسلام اصیل و محمدی (ص) در برابر افکار منحرف و گمراه از دیگر وظایف منتظران در دوران غیب است.
نماینده حضرت آیت الله سیستانی در اروپا اظهار داشت: مردم باید با مظلومیت اهل بیت (ع) آشنا شوند تا عشق و ارادتشان به ائمه اطهار (ع) بیشتر شود و به احادیث آنها عمل کنند.
وی بر ضرورت تقویت ایمان و صبر در برابر دوران انتظار تاکید کرد و ادامه داد: عدم مراجعه به حکومت ظالم و پیروی از مراجع که خداوند آنها را حجت بر مردم قرار داده از دیگر وظایف منتظران در دوران غیبت است./994/ب۹۰۳/د
ارسال نظرات