۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۳
کد خبر: ۵۱۰۹۵۵
معاون تهذیب مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین:

حجاب در سلامت روحی و روانی بانوان بسیار تأثیرگذار است

معاون تهذیب مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین با بیان اینکه حجاب در سلامت روحی و روانی بانوان بسیار تأثیرگذار است، گفت: دست تدبیر آفرینش عفت و حیا را در باطن زن به طور فطری قرار داده است و ایفای مسؤولیت‌های زنانه متوقف بر حفظ این امر فطری است.
حجت الاسلام محمد اسماعیل بهشتی فرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام محمداسماعیل بهشتی فرد، معاون تهذیب مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین ظهر امروز در مسجد مولاوردیخان قزوین با اشاره موضوع حجاب در فرهنگ اسلام، گفت: اصل وجوب حجاب برای زنان از ضروریات دین اسلام است و منکر آن در حکم منکر دستورات ضروری اسلام است، از این رو کسی که از روی عمد و آگاهی منکر ضروریات دین شود کافر قلمداد می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به مفهوم و معنای حجاب از نظر لغت و اصطلاح، افزود: کلمه حجاب از نظر لغت مترادف واژه ستر است که به معنای حاجب و مانع است، اما مراد از معنای اصطلاحی حجاب پوششی اسلامی است که زنان در مواجهه با مردان باید با آن پوشش بدن خود را بپوشانند.

معاون تهذیب مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین در ادامه با بیان اینکه حجاب ظاهری در حفظ پوشش‌های معنوی بسیار تأثیرگذار است، اظهار کرد: دست تدبیر آفرینش عفت و حیا را در باطن زن به طور فطری قرار داده است و ایفای مسؤولیت‌های زنانه متوقف بر حفظ این امر فطری است، از این رو خداوند متعال حجاب را برای زنان واجب کرد تا گوهر حیا و عفت آنها آسیب نبیند.

وی در ادامه با اشاره به تأثیر حجاب در سلامت روحی، ابراز کرد: بانوانی که از سلامت روحی و روانی برخوردار هستند در خود کمبودی احساس نکرده در نتیجه تمایلی به جلب توجه دیگران ندارند در مقابل زنانی که دارای عقده حقارت هستند با نمایش زیبایی‌های خود و استفاده از لباس‌های رنگارنگ تلاش می‌کنند تا احساس کمبود خود را به نحوی برطرف کنند.

حجت الاسلام بهشتی فرد در ادامه با اشاره به میزان حداقلی حجاب اسلامی مطابق نظر فقها، تصریح کرد: مقدار حجاب اسلامی طبق نظر مشهور فقها این است که بانوان در مواجهه با نامحرم همه بدن خود را به استثنای چهره و دو دست از مچ به پایین را بپوشانند، از آنجایی که حجاب ظاهری نماد و نشانه‌ای است که عفت و تقوای بانوان را نشان می‌دهد به همین دلیل قرآن انسان‌ها را دعوت به تحصیل تقوا و عفت می‌کند.

وی در پایان گفت: در مسأله گسترش فرهنگ حجاب و عفاف باید روش‌های اجرایی در دستگاه‌های مختلف در اهتمام به تقویت عفاف و حجاب منطقی تابع رعایت یک سلسله از اصول و مبانی باشند و برای تحکیم ارزش‌ها و مفاهیم اخلاقی خاص از جمله تقوا، عفت، حیا و غیرت که با حجاب رابطه نزدیک و با واسطه دارند و از ثمرات ایمان شمرده می‌شوند تلاش کنند./873/۲۰۲/ب2

ارسال نظرات