اجلاس هیأت امنای حوزه علمیه خواهران آذربایجانشرقی برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام رسول ابراهیمیان، معاون ارتباطات امور حوزه های علمیه خواهران کشور امروز در اجلاسیه مشترک هیأت امنا و مجمع خیرین حوزه های علمیه خواهران آذربایجانشرقی که در کانون بسیج جوانان تبریز برگزار شد، اظهار داشت: جامعه خیرین حوزه های علمیه با هدف توسعه مدارس علمیه خواهران به زودی در سراسر کشور راهاندای میشود.
وی با بیان اینکه استان آذربایجانشرقی به نسبت میزان جمعیتی که دارد در مقایسه با دیگر استانهای کشور کمترین تعداد مدارس علمیه خواهران را دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به صبغه دینی و تاریخی آذربایجان و حوزه های علمیه تبریز، این تعداد مدارس علمیه به هیچ عنوان در شأن نام استان نیست.
حجت الاسلام ابراهیمیان با اشاره به اینکه تشکیل مجمع خیرین حوزه های علمیه در استان آذربایجانشرقی ضرورتی مهم و حیاتی است، گفت: انتظاری که از هیأت امنای مدارس علمیه خواهران آذربایجانشرقی داریم آن است که در سریعترین زمان ممکن جامعه خیرین را فعال کنند و به واسطه برنامه های مجمع منابع مالی پایدار تعریف کنند.
وی با بیان اینکه تمامی مراجع، علما و اندیشمندان حوزوی بر احیای هویت تاریخی و حوزوی تبریز تأکید دارند، افزود: انتظاراتی که از تبریز با توجه به تاریخ و هویت عظیم اسلامی و شیعی، می رود، بیش از دیگر استانها و شهرهای کشور است، انتظار داریم با حمایت متولیان دینی و فرهنگی تبریز اقدامات جدی در راستای جهت تأمین منابع مالی و هزینه های امور جاری راهاندازی برداشته شود.
همچنین حجت الاسلام علی خدیوی، مؤسس مدرسه علمیه خواهران خسروشاه به نمایندگی از هیأت امنای مدارس علمیه خواهران استان به ارائه گزارشی از وضعیت امور حوزه های علمیه پرداخت و اظهار داشت: تعداد مدارس علمیه و میزان فضای آموزشی در مدارس علمیه خواهران استان به هیچ عنوان پاسخگوی خیل علاقهمندان به تحصیل در حوزه نیست.
وی با بیان اینکه زمینهای مختلفی از سوی خیرین برای احداث حوزه علمیه خواهران در شهرهای مختلف استان اهدا شده است، گفت: تمامی زمینها به دلیل عدم وجود منابع مالی راکد مانده و امکان احداث طرح ها و پروژه های پیشنهادی وجود ندارد، در این عرصه نیازمند حضور فعال خیرین هستیم.
حجت الاسلام خدیوی با بیان اینکه استعدادهای ارزشمندی در مدارس علمیه خواهران در حال تحصیل هستند، گفت: حمایت از تحصیل برخی طلاب نخبه ای که نیاز به حمایت مالی دارند، می تواند در دستور کار جامعه خیرین حوزه های علمیه خواهران قرار گیرد، چراکه تربیت نیروی انسانی فاضل و مهذب رسالتی خطیر بر دوش حوزه است.
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجانشرقی با بیان اینکه حوزه های علمیه خواهران تنها به کتابخانه و ساختمان احتیاج ندارد، گفت: جامعه خیرین حوزه های علمیه باید فکر اساسی برای ازدواج جوانان طلبه داشته باشند، بخش قابل توجهی از طلاب خواهر در سن ازدواج هستند که بنا به دلایل مختلف امکان ازدواج ندارند./935/۲۰۲/ب2