شرط موفقیت طلاب رضایت و خشنودی حضرت ولی عصر است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام جعفر طبرسی، معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران امروز در جمع طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت ساری با تبریک آغاز سالروز امامت حضرت ولیعصر(عج)، این روز ارزشمند را سرآغاز حیاتی دوباره برای شیعیان جهان عنوان کرد و گفت: امت شیعه در سایه فرهنگ انتظار می تواند به رستگاری دست پیدا کنند.
استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این که در تفکر شیعی مسأله انتظار یک اصل مسلم اعتقادی است، افزود: این موضوع مهم در بسیاری از روایات دینی نیز تأکید شده است.
حجت الاسلام طبرسی همچنین در ادامه با اشاره به این که شیعه بدون انتظار هویت واقعی خود را از دست می دهد، خاطرنشان کرد: موضوع انتظار و ظهور حضرت با هویت شیعه پیوند عمیق و مستحکمی دارد.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با بیان این که مفهوم انتظار يكى از شرايط اساسى اعتقاد اسلامى شمرده می شود، تصریح کرد: عظمت و جایگاه فرهنگ انتظار به گونه ای است که پیامبر گرامی اسلام در روایتی از انتظارفرج به عنوان برترین عبادت ها تعبیر می کنند.
استاد حوزه علمیه مازندران از انتظار به عنوان حلقه اتصال شیعه با امام معصوم یاد کرد و با بیان این که ولایت و امامت رکن اساسی مکتب تشیع است، تصریح کرد: اعتقاد به ضرورت وجود حجت خدا در هر عصر و زمانی نقطه تمایز مکتب شیعه با دیگر مکاتب بوده است.
حجت الاسلام طبرسی همچنین از انتظار در زمان غیبت به عنوان اعلام پذیرش ولایت و امامت آخرین امام شیعیان یاد کرد و گفت: این انتظار فرج موجب پیوند عمیق میان شیعیان با امامان معصوم می شود.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با بیان این که حضرت ولیعصر(عج) حجت خدا و واسطه فیض الهی است، تصریح کرد: دوازدهمین امام شیعیان زنده و شاهد و ناظر اعمال شیعیان خود و همچنین فریادرس آنها در گرفتاری ها و مشکلات است.
حجت الاسلام طبرسی با بیان این که صاحب اصلی حوزه های علمیه حضرت ولیعصر(عج) است، گفت: تحصیل طلاب علوم دینی در این مرکزی که متعلق به حضرت است افتخار بزرگی است که طلاب باید قدردان آن باشند.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که تحصیل طلاب در حوزه علمیه یک توفیق الهی است، افزود: طلاب باید قدر فرصت های به وجود آمده را بدانند و تنها در مسیر کسب علم و تقوا و رضایت الهی گام بردارند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلاب حوزه های علمیه سربازان واقعی حضرت ولیعصر(عج) هستند، خاطرنشان کرد: یک طلبه باید به گونه ای رفتار کند و درس بخواند که رضایت صاحب اصلی حوزه تأمین شود.
حجت الاسلام طبرسی با تأکید براین که اگر خدای ناکرده حضرت از ما ناراضی باشند هیچ توفیقی در زندگی و تحصیل به دست نخواهیم آورد، تصریح کرد: شرط موفقیت هر یک از ما در حوزه، رضایت الهی و همچنین خشنودی حضرت ولیعصر(عج) است.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با بیان این که همه دغدغه طلاب باید کسب علم و تقوا باشد، خاطرنشان کرد: علم و تقوا دو بالی است که یک طلبه را به اوج خواهد رساند.
استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که طلاب حوزه باید بدانند که حضرت ولیعصر(عج) بر همه اعمال و رفتار ما ناظر است، تصریح کرد: باید از کوچکترین حرکتی که باعث ناراحتی و نارضایتی حضرت از ما می شود به شدت پرهیز کنیم.
حجت الاسلام طبرسی با بیان این که طلاب و روحانیان به عنوان سربازان حضرت ولیعصر(عج) باید منتظران حقیقی آن حضرت در جامعه امروز باشند، خاطرنشان کرد: طلاب حوزه باید در کنار علم آموزی و کسب تقوا، با تبلیغ صحیح دین دل های مؤمنان را برای ظهور حضرت فراهم کنند.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که آرزوی ظهور حضرت و برقراری قسط و عدالت بر زمین یک آرزوی بلند و ارزشی بافضیلت و وصف ناپذیر است، تصریح کرد: امروز ما به عنوان منتظران آن حضرت باید همه توان و تلاش خود برای تحقق آرمان های یک جامعه منتظر به کار گیریم.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که انتظار نقش بسیار مهمی در پویایی و نشاط جامعه اسلامی دارد، گفت: جامعه منتظر هیچ گاه بازگذشت ندارد و همواره در مسیر رشد، تعالی، پویایی و اصلاح فرد و جامعه گام بر می دارد.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که یک انسان منتظر واقعی باید برای انجام وظایف اصلی خود همه توانش را به کار گیرد، افزود: اگر یک انسان منتظر به وظایف واقعی خود عمل کند به طور حتم به الگوی یک انسان دیندار واقعی دست پیدا خواهد کرد.
حجت الاسلام طبرسی با بیان این که یکی از مهم ترین وظایف انسان منتظر واقعی شناخت و کسب معرفت نسبت حضرت است، تصریح کرد: موضوع شناخت تا جایی اهمیت دارد که در روایاتی از پیامبر گرامی اسلام و ائمه معصومین(ع) نقل شده هر كس بميرد و امام زمانش را نشناسد، به مرگ جاهلى مرده است.
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که یک انسان منتظر واقعی باید از هر گونه خصوصیت ناپسند و زشتی ها به دور باشد و خود را به اخلاق و رفتار نیکو آراسته کند، بیان داشت: پرهیزکاری و اخلاق نیکو از ویژگی های مهم انسان منتظر است.
حجت الاسلام طبرسی با تأکید براین که منتظر واقعی باید یک پیوند عمیق قلبی را با امام عصر خود برقرار کند، گفت: یک انسان منتظر نباید در عصر انتظار هیچ گاه نسبت به تکالیف و وظایف مهمی که در این دوران بر عهده دارد بی تفاوت باشد بلکه باید همه توان خود را برای انجام وظایف خود به کار گیرد.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که جامعه منتظر باید همواره آمادگی لازم برای ظهور حضرت را داشته باشد، خاطرنشان کرد: شیعه باید همواره آماده باشد تا در موقع لزوم آماده همراهی با حضرت در دوران ظهور باشد./۹۵۰/پ۲۰۲/ب۲