۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۸
کد خبر: ۵۷۷۷۲۵
دبير جامعه روحانيت كاشان:

اسلام، مسلمانان را به داشتن ظرفيت بالاي اقتصادي توصيه مي كند

دبير جامعه روحانيت كاشان با اشاره به اينكه مال و ثروت نشانه دنيا زدگي نيست، گفت: اسلام نه تنها با مال و ثروت مخالفتي ندارد بلكه اسلام مسلمانان را به داشتن ظرفيت بالاي اقتصادي توصيه مي كند.
حجت الاسلام شاه فضل

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام عليرضا شاه فضل پنجشنبه شنبه شب در مراسم عزاداري سفيد شهر در ادامه بحث معاد گفت: زندگي دنيا محدود و زندگي آخرت بي نهايت است و زندگي محدود دنيا زمينه ساز ساخت زندگي نامحدود آخرت است.

وي افزود: يكي از اولويت ذهني هر انساني بايد توجه به مسأله معاد باشد و هر روز به دنبال پاسخ به اين سؤال باشيم كه امروز براي آخرت خود چه توشه اي را ذخيره كرده ايم و همانگونه كه كسبه بازاري دشت روزانه خود را محاسبه مي كنند ما نيز توشه روزانه خود را براي آخرت محاسبه كنيم.

حجت الاسلام شاه فضل گفت: انسان از لحظه مرگ تا قيامت پنجاه موقف را در پيش رو دارد و در قرآن نيز به آن اشاره شده است كه روز قيامت پنجاه هزار سال است و يك روز قيامت به اندازه هزار سال دنيا است و روز و شب آخرت مانند روز و شب دنيا نيست بلكه پنجاه موقف زمان مي برد.

وي ادامه داد: نخستين موقف مرگ است و آن هم مرگي بسيار سخت كه به تعبير قرآن سكرات است، مرگ براي برخي سخت و دشوار و براي برخي ديگر آسان است و لحظه مرگ با وجود اينكه براي ديگران به اندازه يك لحظه و آني است اما براي كسي كه در حال مرگ است ممكن است به اندازه يكسال باشد.

دبير جامعه روحانيت كاشان با اشاره به اينكه محبت دنيا مرگ را سخت مي كند و كسي كه به دنيا محبت دارد در لحظه مرگ وقتي متوجه مي شود از همه تعلقات دنيا بايد جدا شود، گفت: اين جدا شدن هيچگونه برگشتي ندارد و مرگ را برايش سخت مي كند.

وي همچنين با اشاره به اينكه اسلام انسان را به شدت از دنيا زدگي منع كرده است ابراز کرد: اسلام انسان هاي دنيا زده را مناسب همراهي با پيامبر ندانسته است، چرا كه دنيا زدگي مردم سبب شد امام حسين را ياري نكنند چون شكم هاي آنها از مال حرام پر شده بود.

وي با اشاره به اينكه  مال و ثروت نشانه دنيا زدگي نيست، گفت: اسلام نه تنها با مال و ثروت مخالفتي ندارد بلكه توصيه به ظرفيت اقتصادي بالاي مسلمانان نيز دارد و مسلمانان بايد ضمن تلاش و كوشش از خدا روزي فراوان بخواهند.

دبير جامعه روحانيت كاشان با اشاره به اينكه مال و ثروت نشانه دنيا زدگي نيست، بیان کرد: اسلام نه تنها با مال و ثروت مخالفتي ندارد بلكه مسلمانان را به داشتن ظرفيت بالاي اقتصادي توصيه مي كند.

به گفته وي، دنيا زدگي انسانها هيچ ارتباطي به داشتن مال و ثروت ندارد چرا كه نخستين علامت دنيا زدگي پرخوري است كه پرخوري روي جسم انسان تأثيرگذار و منشأ بسياري از بيماري ها است و سلامت انسان را به خطر مي اندازد.

حجت الاسلام شاه فضل ادامه داد: كم خوري ملاك سلامتي انسان است و اسلام نيز تأكيد زيادي دارد تا انسان قبل از سير شدن دست از غذا بكشد و قبل از آنكه گرسنه شود غذا نخورد و اين دو معياري است كه اگر انسان رعايت كند درصد بسياري بيماري ها را از خود دور كرده است.

وي خنده زياد را دومين علامت دنيا زدگي دانست و افزود: با وجود اينكه مومن شاد است و شادي مومن نيز نمايان است اما در عين حال در دل اندوه دارد و اندوه او مخفي است.

دبير جامعه روحانيت كاشان خواب زياد را يكي ديگر از علامت هاي دنيا زدگي انسان خواند و عنوان كرد: انسانهايي كه هميشه خشمگين و غضب مي كنند دنيا زده هستند و كسي كه عصباني شود بنده و برده شيطان است.

حجت الاسلام شاه فضل ادامه داد: عدم گذشت از اشتباه ديگران نيز يكي ديگر از نشانه هاي دنيا زدگي است چرا كه اين افراد كساني هستند كه انتظار دارند خداوند از خطاهاي آنها گذشت كند اما خودشان اشتباه ديگران را نمي بخشند و اين درحالي است كه گذشت از خطاي ديگران نشانه اهل ايمان است./1307/پ۲۰۳/ب۱

ارسال نظرات