۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۶۳۳۰۷۷
يادداشت؛

مردم و شکستن بزرگ ترین کمپین ضد انقلاب

مردم و شکستن بزرگ ترین کمپین ضد انقلاب
طی هفته های پس از حوادث تلخ آبان که متاسفانه به جان باختن تعدادی از هموطنان مان منجر شد، درکنار همه اظهارنظرها و تحلیل هایی که درباره ریشه این حوادث و آسیب شناسی عوامل آن مطرح شد، طراحی گسترده ای از سوی رسانه های معاند فارسی زبان به نمایندگی از گروه های برانداز و سلطنت طلب برای دنباله دار کردن این اتفاقات انجام شد که نقطه اوج این طراحی، پنجم دی ماه (پنج شنبه گذشته) بود.

به گزارش خبرگزاري رسا، طی هفته های پس از حوادث تلخ آبان که متاسفانه به جان باختن تعدادی از هموطنان مان منجر شد، درکنار همه اظهارنظرها و تحلیل هایی که درباره ریشه این حوادث و آسیب شناسی عوامل آن مطرح شد، طراحی گسترده ای از سوی رسانه های معاند فارسی زبان به نمایندگی از گروه های برانداز و سلطنت طلب برای دنباله دار کردن این اتفاقات انجام شد که نقطه اوج این طراحی، پنجم دی ماه (پنج شنبه گذشته) بود.

نقطه کانونی این تلاش ها این بود که با تمرکز بر مراسم چهلم جان باختگان حوادث هفته آخر آبان، جمعیتی را به خیابان ها بکشانند تا نشان دهند هنوز ماجرایی که خودشان راوی آن هستند تمام نشده است و اعتراض مردم در آن برهه فقط ریشه معیشتی و اقتصادی نداشته بلکه این اعتراض ها سیاسی و براندازانه است. برای این موضوع همه رسانه های فارسی زبان تمام ظرفیت خود را به کار گرفتند و در کنار آن، چهره های وابسته به رژیم پهلوی نیز در فضای مجازی با توئیت ها و پست های اینستاگرامی و هشتگ سازی، کمپین گسترده ای را برای پنجم دی راه اندازی کردند، تاجایی که برخی این طراحی را «بزرگ ترین فراخوان تاریخ» توسط ضدانقلاب توصیف می کنند. با این حال این کمپین گسترده و «فراخوان تاریخی» به دیوار محکم مردم برخورد کرد و شکست.

بی تفاوتی مردم به این تلاش ها البته اتفاق جدیدی نیست و در دهه های اخیر به ویژه دوسه سال گذشته نیز مردم هرگز به چنین دعوت هایی پاسخ مثبت نداده اند. پشت کردن به دعوت ضدانقلاب برای حضور در خیابان، نشان داد که این فراخوان ها، شبکه های اجتماعی و مسائل سیاسی نیست که مردم ایران را به اعتراض وا می دارد؛ بلکه شروع اعتراضات هفته آخر آبان ناشی از دردها و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بود که در ادامه مورد سوءاستفاده فرصت طلبان و دشمنان قرار گرفت که قصد داشتنددر پوشش این اعتراضات اهداف خرابکارانه خودر ا به پیش ببرند هرچند مردم با هوشیاری راه خود را از آنان جدا کردند.مردمی که می خواهند بگویند اگر تصمیمی می گیرید شرایط زندگی و معیشت ما را ببینید. اعتراضی که حق مردم است و در قانون اساسی کشور نیز به رسمیت شناخته شده است.

از همین جا به خوبی می شود هوشمندی مردم در تشخیص مرز میان اعتراض و اغتشاش را دید. مردمی که می دانند، در لابه لای بیان اعتراض ها، کسانی هستند که با صورت های پوشیده نه دغدغه نان دارند و نه بنزین و نه هیچ مسئله معیشتی دیگری؛ بلکه کوکتل مولوتف و تفنگ به دست مستقیم به سراغ سرو سینه معترضان، انبارهای گندم، زیرساخت های دولتی و خصوصی و ذخایر استراتژیک شهرها و... می روند تا کشور را فلج و وارد جنگ داخلی کنند؛ نه این که کمک کنند برای کم کردن مشکلات و رساندن صدای شان به مسئولان.

به همین دلیل، با تاکید چند باره باید گفت که مسئولان برای درک واقعیت های زندگی مردم نظرسنجی های ساختگی از پشت شیشه خودرو و از روی لبخند مردم را کنار بگذارند، به میان آن ها بیایند و به مطالبات آنان پاسخ بدهند. مطالباتی که به گفته رهبر انقلاب در آن «در اغلب موارد حق با مردم است» و اگر به آن توجه نشود، اعتراض می کنند. مردمی را که هوشمندانه می دانند کجا باید صف خود را از فتنه گر و آشوبگر جداکنند و کجا برای حفاظت از نظام و انقلاب شان به خیابان ها بیایند و به گفته امام خمینی (ره) «بهتر از ملت حجاز در عهد رسول ا...(ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی (علیهماالسلام)» هستند، باید ستود.

مسئولانی که خدای نکرده به این مردم پشت کنند و از زندگی آن ها فاصله بگیرند، روزی که دیگر فرصتی برای جبران به آن ها داده نمی شود، لحظاتی سخت مقابل امام شهدا و شهدای انقلاب اسلامی خواهند داشت./1360//101/خ

منبع: خراسان
ارسال نظرات