۱۹ آبان ۱۳۸۸ - ۲۲:۱۶
کد خبر: ۶۷۷۹۴

هفتاد و دو هزار مسجد و حسینیه در سراسر کشور فعال هستند

خبرگزاری رسا ـ معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: از 72 هزار مسجد و حسینیه در سراسر کشور فعال، تعداد شصت هزار مسجد و حسینیه با سازمان تبلیغات اسلامی مرتبط بوده و از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند.
مسجد

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسین روحانی‌نژاد، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی افزود: حدود شصت هزار مبلغ در مناسبتهای مختلف و درماه مبارک رمضان و ماه محرم به سراسر کشور اعزام می شوند.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: برنامه ریزی برای افزایش مبلغین به 64 هزار نفر برای پوشش کامل مناسبتهای مذهبی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در ماه رمضان امسال تعداد 34 هزار مبلغ به مساجد سراسر کشور اعزام شدند افزود: این تعداد نسبت به سال گذشته حدود چهار هزار نفر افزایش یافته است .

روحانی‌نژاد با اشاره به ناتوی فرهنگی دشمن گفت: برای مقابله با این تهاجم باید تمامی دستگاه‌های فرهنگی با سیاست مشخص به مقابله با آن بپردازند.

به گزارش مهر، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این سازمان با ورود به عرصه ساخت بازی های رایانه‌ای ، تهیه نرم افزارهای دینی و راه‌اندازی سایتهای اینترنتی گام مهمی درحوزه فناوری برداشته است.

وی برگزاری کلاسهای پژوهشی و تحقیقی در زمینه علوم قرآنی، برگزاری کلاس‌های مداحی و تربیت خطیب و رفع شبهات دینی را از دیگر فعالیتهای این سازمان در راستای مقابله با ناتوی فرهنگی عنوان کرد ./د103

ارسال نظرات
captcha