۰۸ دی ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۷۱۷۱۵
مدیر سیاسی جامعه مدرسین:

جریان هتاک، در سایه برخی جریانات داخلی رشد کرد

خبرگزاری رسا ـ مدیر سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: جریان هتاک و اهانت کننده به ارکان نظام و مقدسات در سایه برخی جریانات داخلی رشد کرد.
حجت الاسلام محسن صالحي

حجت الاسلام سید محسن صالح، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تقبیح و محکوم کردن اهانت به ارکان نظام و مقدسات در روز عاشورا گفت: در خلال اختلافات سیاسی، یک جریانی به مرور زمان رشد کرد و امروزه به عنوان یک جریان معاند و غیر معتقد به مبانی انقلاب در سایه سکوت برخی جریانات داخلی رشد کرده است.

وی بیان داشت: این جریان در حوادث 13آبان، 16 آذرماه و همچنین در عاشورای حسینی انواع هتاکی ها و جسارت ها را به مقدسات جامعه و ارکان نظام کردند و متاسفانه سکوت برخی از جریانات، به این جریان هتاک رسمیت بخشید.

این فعال سیاسی ضمن تاکید بر ضرورت موضعگیری شفاف احزاب و گروه های سیاسی در برابر این جریان و هتک حرمت عاشورای حسینی و دیگر مقدسات و همچنین تنبه و بصیرت آنان خاطرنشان کرد: امروزه این جریان از اختلافات سیاسی و حزبی خارج شده و به مقدسات و ارکان اساسی نظام توهین می کنند.

مدیر سیاسی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: گروه های سیاسی باید خط و راه خود را از این جریان برانداز که سالها در کمین این اتفاقات بود جدا کنند زیرا این جریان هیچ گونه اعتقادی به انقلاب و اسلام ندارد.

وی ضمن تحسین حضور حماسی مردم در برابر هتاکان به مقدسات در عاشورای حسینی بیان داشت: با برخورد قاطع و کوبنده ملت و عزاداران، این افراد حرمت شکن به لانه های خود خزیدند.

حجت الاسلام صالح در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جایگاه ویژه جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل بر ضرورت درس گرفتن جریانات سیاسی از حوادث پس از انتخابات تاکید کرد و گفت: این جریانات، باید افق دید خود را بالاتر برده و ضمن در نظر گرفتن موقعیت جهان اسلام، این اتفاقات را دستاویزی برای ورود به خیابان ها قرار ندهند./924/ت302/ج
 
ارسال نظرات