۲۲ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۶
کد خبر: ۱۳۵۲۸۷
معاون اول قوه قضاییه:

بخش های مختلف نظام باید عرصه عبودیت و بندگی باشد

خبرگزاری رسا ـ معاون اول قوه قضاییه با تأکید براین که در نظام اسلامی نیز همه جایگاه های آن باید عرصه عبودیت و بندگی باشد، خاطرنشان کرد: در یک نظام یکپارچه بندگی، عرصه زندگی انسان باید عرصه عبودیت و بندگی پروردگار باشد.
معاون اول قوه قضائيه


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، معاون اولیه قوه قضاییه در مراسم شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان که در مصلی امام خمینی (ره) مرکز استان برگزار شد، با بیان این که شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان شب قدر نزول ملائکه از سوی حضرت حق است، گفت: قرارگاه دیروز ملائکه دیروز در آستان قدس الهی بود، اما امروز در آستان قدس مهدوی است.
 
وی با بیان این که خداوند متعال خواسته که انسان در شب های قدر حضور یابند و در تعیین سرنوشت خود سهم داشته باشند، افزود: انسان باید در شب های قدر در درگاه خداوند متعال تضرع و زاری داشته باشد تا دعای او مستجاب شود.
 
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به این که برای نزدیکی به خداوند متعال باید گناه، غفلت و حجاب ها را کنار بزنیم، خاطرنشان کرد: پروردگار متعال به عنوان «الرحم الراحمین» حاکم، قادر، عالم و رازق است.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان این که انسان مؤمن باید در شب قدر به درگاه خداوند متعال تضرع و استغفار کند، تصریح کرد: ذات اقدس الهی دراین شب های پرفیض همه زمینه را برای بازگشت و استغفار فراهم کرده است.
 
معاون اول قوه قضاییه با بیان این که شب های قدر شب امید است و هیچ کس نباید در این شب ها ناامید در درگاه خداوند بیرون رود، گفت: انسان باید در این لحظات پر فیض توجه پیدا کند تا خداوند نیزگناهان او را ببخشد.
 
درک عظمت شب های قدر نیازمند معرفت به حضرت فاطمه است
 
حجت الاسلام والمسلمین رییسی با تأکید براین که شب های قدر فرصتی برای میثاق و پیمانی محکم با خداوند متعال است، خاطرنشان کرد: کسی که نمی خواهد با خدای خود پیمان ببندد هیچ جایی در شب های پرفیض قدر نخواهد داشت.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان این که کسی که شب قدر را از عمق وجود خود درک نکند از فیوضات معنوی این شب محروم خواهد ماند، گفت: اگر می خواهیم عظمت شب های قدر را درک کنیم باید به مقام فاطمه (س) معرفت داشته باشیم.
 
وی با بیان این که شناخت معرفت حضرت فاطمه (س) نیازمند شناخت شناسنامه ای و پی بردن به مقام ولایت صدیقه فاطمه (س) است، گفت: یک شب با ولایت فاطمی زندگی کردن بهتر از یک عمر با حکومت اموی و عباسی زندگی کردن است.
 
حجت الاسلام والمسلمین رییسی ادامه داد: یک لحظه نفس کشیدن در ولایت فاطمی، علوی، نبوی، فرزندان صدیقه طاهره و ولایت آنها بهتر از یک عمر زندگی کردن در باید و نباید ها و حاکمیت های غیر الهی است.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که انسان می تواند در شب های قدر ره صد ساله و یک عمر را یک شب طی کند، خاطرنشان کرد: رمز این موفقیت توجه به مقام و جایگاه شب قدر و نزول قرآنی که در این شب واقع شده است.
 
وی با بیان این که از خدا باید بخواهیم به ما ظرفیت عطا کند، گفت: پیامبر گرامی اسلام امشب قلب و جانش ظرف نزول قرآن شد.
 
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان این که پیامبر قبل از این جایگاه ظرفیت نزول قرآن پیدا کردند، ادامه داد: انسان ها نیز باید ظرفیت پیدا کنند و ماه مبارک رمضان به ویژه شب های قدر بهترین فرصت برای تقویت ظرفیت وجودی انسان است.
 
وی با بیان این که ماه مبارک رمضان ماه یافتن ظرفیت و کف نفس است، تصریح کرد: این ماه پرفیض فرصتی مغتنم برای تمرین خودسازی و کف نفس است.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی همواره بر انجام تکلیف در امور تأکید داشتند، خاطرنشان کرد: مهم ترین میراث امام راحل انقلاب و نهضت عظیم اسلامی بود.
 
معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: بندگی خداوند متعال انسان را از یک غنایی برخوردار خواهد کرد که هرگز محتاج دیگر نخواهد شد.
 
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان این که اراده خدا بر همه این عالم حاکم است، خاطرنشان کرد: همه هستی لشکر پروردگار متعال است و اگر خود را به او متصل کنیم به جایگاه رفیعی دست خواهیم یافت.
 
وی لیله القدر را آغاز یک زندگی ربانی دانست و تصریح کرد: شب قدر شب تصمیم است و مؤمنان باید از خداوند بخواهند تا بتوانند تصمیمی که می گیرند را اجرایی کنند.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری، ندامت از انجام گناه و معصیت و همچنین تصمیم قاطع به منظور دوری از گناه را دو رکن اصلی پذیرش استغفار دانست و خاظرنشان کرد: باید ابتدا دل ها را پاک کنیم و خداوند بخواهیم که دعاهای ما را بپذیرد.
 
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان این که گناه لذت موقف و نکبت ماندگار دارد، ادامه داد: اما ثواب زحمت موقت ولی لذت ماندگار دارد.
 
وی با بیان این که لذت های دنیوی موجب فرسودگی انسان می شود، بیان داشت: لذت های معنوی انسان را دچار خستگی نمی کند، چون روح و جان آدمی را جان دوباره می بخشد.
 
نماینده مردم استان خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که استغفار تنها از گناه و معصیت نیست، بیان داشت: امام علی (ع) در استغفار و توبه گوی سبقت را از همگان پیش گرفته بود.
 
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که دین، بندگی و محبت خداوند متعال یک بسته کامل است و نمی توان آنها را از هم جدا کرد، خاطرنشان کرد: بندگی خداوند باید در همه امور باشد.
 
معاون اول قوه قضاییه با اشاره به این که عبودیت یک بسته است که همه زوایای زندگی انسان را دربر می گیرد، تصریح کرد: انسان باید همه زوایای زندگی خود را عرصه بندگی و عبودیت بسازد.
 
وی با بیان این که معنا ندارد که در یک جای زندگی خدا را غائب بدانیم، گفت: خدا باید همه زوایای زندگی ما حضور داشته باشد.
 
حجت الاسلام والمسلمین رییسی با تأکید براین که در نظام اسلامی نیز همه جایگاه های آن باید عرصه عبودیت و بندگی باشد، خاطرنشان کرد: نظام یک نظام یکپارچه عرصه عبودیت و بندگی است و عرصه زندگی انسان باید عرصه عبودیت و بندگی پروردگار باشد./950/پ201/ج     

ارسال نظرات