۰۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۹
کد خبر: ۱۵۴۶۲۲
حجت الاسلام و المسلمین طائب:

عزت امت اسلام تنها در سایه وحدت محقق می شود

خبرگزاری رسا ـ رییس قرارگاه راهبردی عمار تبیین اقدامات دشمنان در جهت ایجاد تفرقه و فراخوان جهت انجام فعالیت‌های مشترک علیه آنها را از راهکار‌های ایجاد اتحاد در میان جوامع اسلامی دانست.
عزت امت اسلام تنها در سایه وحدت محقق می شود

حجت الاسلام و المسلمین مهدی طائب، رییس قرارگاه راهبردی عمار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، وحدت میان شیعیان و اهل سنت را در شرایط کنونی و بیداری اسلامی ضرورتی غیر قابل انکار برای پیشبرد اهداف اسلام خواند و گفت: کفار هرگز توان مقابله با نیروهای مؤمن را نداشته و بهترین راه انتخابی آنها این است که در بین مسلمانان اختلاف افکنی کنند.

 

استاد حوزه و دانشگاه افزود: آنها می‌دانند با ایجاد درگیری بین مسلمانان بر هر جناحی که ضربه وارد آید منافعشان تأمین خواهد شد و از سوی دیگر جبهه حق نیز از این نبردها نتیجه‌ای نخواهد برد، بنابراین وحدت امت اسلام تمامی توطئه های دشمنان را خنثی می کند.

وی وحدت را یک ضرورت همیشگی در طول تاریخ بویژه نیاز امروز جوامع دانست و اظهار داشت: آنچه امروزه ضرورت اتحاد را بیش از پیش معلوم می‌کند این است که موقعیت کفار و اشتباهات آنها به همراه بیداری در جبهه حق وضعیت شکست خورده‌ای را برای آنها رقم زده است و چنانچه وحدت میان مسلمانان ادامه داشته و تقویت گردد سقوط دشمن حتمی خواهد بود.

 

رییس قرارگاه راهبردی عمار در ادامه تفکر عقب نشینی از اصول به بهانه وحدت را مورد اشکال قرار داد و ابراز داشت: در ابتدا باید اصول معنا شود، چنانچه به معنای توحید و قیامت است دست برداشتن از آنها معنایی ندارد.

 

وی اضافه کرد: اما اگر اصول به معنای رهبری و فرماندهی باشد به هر تقدیر شیعیان و اهل سنت در فرماندهی پیامبر اعظم(ص) اشتراک دارند و در صورت وجود اختلاف در جانشینی آن حضرت، چنانچه نظرات در بین اشخاص باشد و در جامعه مطرح نگردد، درگیری و ناراحتی به وجود نخواهد آمد.

 

حجت الاسلام و المسلمین طائب بیان داشت: می‌توان گفت چنانچه فرماندهی نبی اعظم(ص) پذیرفته شود و برای زمان حال به فکر انتخاب فرمانده‌ای نزدیک به اوصاف آن حضرت بود، یعنی شخص انتخابی مؤمن بوده و به فروعات عمل کند با وجود مسائل جانبی در عقاید، لطمه‌ای به وحدت وارد نخواهد شد اما به هر حال نباید به عقاید طرف مقابل تهاجم شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود تبیین و توضیح اقدامات دشمنان در زمینه تفرقه افکنی را یکی از راهکارهای نهادینه کردن وحدت در جامعه اسلامی خواند و تصریح کرد: فراخوان به اقدامات مشترک علیه دشمن نیز تأثیر بسزایی در ایجاد اتحاد خواهد داشت، به این معنا که وقتی امروز قرآن یا پیامبر اعظم(ص)  از سوی دشمنان مورد اهانت و هتک حرمت قرار می گیرد یا به مناطق مسلمان نشین همچون فلسطین هجوم می‌برند حلقه های مشترکی در جهت ایجاد وحدت بین تمام فرق اسلامی تشکیل شود.

 

استاد حوزه و دانشگاه افزود: از طرفی باید از اهانت، تکفیر‌های بی‌مبنا، تمسخر و استهزا با جدیت خودداری گردد تا موجبات ایجاد و تقویت زمینه‌های وحدت بیش از پیش فراهم آید.

 

وی در ادامه با بیان این‌که اگر شخصی بر مبانی نبی اکرم(ص) عمل کند باعث ایجاد صفاتی در خود می‌شود، در تبیین این ویژگی‌ها گفت: قرار گرفتن در محور وحدت و آمیخته شدن کلام او با نور الهی از جمله این صفات است که در این صورت موجب تأثیر سخنان آن شخص بر مردم خواهد شد.

 

رییس قرارگاه راهبردی عمار امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را دارای این ویژگی‌ها خواند و اظهار داشت: این بزرگواران همیشه سعی کردند عملکرد خود را نزدیک به اعمال پیامبر(ص) حفظ کنند و اجتهاد خود را انجام داده‌اند تا در قول و عمل بر اساس قرآن و سنت پیامبر اکرم(ص) عمل کنند، به همین خاطر در قلوب عامه و خاصه محبوبیت و جایگاه داشته و فراخوان آنها مبنی بر وحدت در دل مسلمانان رخنه کرده و به پیامشان  پاسخ مناسب داده می‌شود.

 

وی اضافه کرد: در عین حال هیچ‌ ادعایی مبنی بر همتراز بودن امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب با رسول الله(ص) نمی‌شود زیرا آن حضرت از عصمت الهی برخوردار بود.

 

حجت الاسلام و المسلمین طائب در پایان ابراز داشت: این مسأله بسیار قابل توجه است، در بین اهل سنت نیز کسانی وجود داشتند که تلاش شان بر این بود تا خود را بیش از پیش با قرآن منطبق کنند و فریاد آنها نیز در دل فریقین رسوخ کرد و در این بین از افرادی همچون شیخ شلطوط و محمد عبده می‌توان نام برد زیرا بین عامه منادی وحدت بودند و نفس مبارکی داشته‌اند./908/ت302/ج

ارسال نظرات