۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۷
کد خبر: ۶۴۶۶۷۰

ماجرای داروی ژاپنی درمان کرونا

ماجرای داروی ژاپنی درمان کرونا
رئیس سندیکاری تولید کنندگان مواد اولیه دارویی گفت: یک میلیون دوز از داروی فاویپیراویر توسط صنایع دارویی تولید شده است و پس از تایید تست‌های بالینی به صورت انبوه به بازار عرضه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري رسا، فرامرز اختراعی رئیس سندیکای تولید کنندگان مواد اولیه دارویی درباره وضعیت تولید داروی فاویپیراویر در کشور گفت: تولید دارو در کشور کار آسانی نیست که بلافاصله پس از اظهار نظر شخصی این دارو تولید شود، این دارو تاییدیه FDA نداشته و ساخت شرکت فوجی ژاپن است و رگولاتوری ژاپن آن را تایید کرده است و در کشور چین با شیوع کرونا تاییدیه آن در چین نیز صادر شد که نتیجه مثبتی هم دریافت شده است.

وی افزود: همان موقع ایران درخواست این دارو را برای انجام تحقیقات به چین داد و 15هزار دوز از این دارو در اختیار کشورمان قرار گرفت و در چند بیمارستان برای انجام آزمایش‌های بالینی مورد استفاده قرار داده شد. با گذشت زمان تجربه این که این دارو در بهبود وضعیت بیماران می‌تواند نقش مثبتی ایفا کند درحال آشکار شدن است و هنوز نتایج آزمون بالینی آن کامل نشده است.

اختراعی خاطرنشان کرد: داروی فاویپیراویر باید به تایید کمیته اخلاق برسد و فازهای یک، دو و سه آزمایشگاهی را طی کند تا تایید شود اما در شرایط اضطراری مانند بحران کرونا، فازهای یک و دو آن هم به شرط داشتن مستندات کافی حذف می‌شود که این اتفاقات نیز در کشور با سرعت درحال انجام است.

بلافاصله نیز با دو شرکت تولید کننده برای تولید این دارو رایزنی صورت گرفته است و یک شرکت وارد کننده نیز موفق شده که دارو را وارد کند. همچنین شرکت تولیدکننده نیز موفق به واردات مواد اولیه آن شده است و اگر نتایج آزمایش‌های بالینی تایید شود ظرف چند روز آینده این دارو وارد بازار خواهد شد.

وی گفت: این موضوع را باید درنظر گرفت که این شرکت‌ها برای ارائه سریع این دارو به بازار، سرمایه‌گذاری کرده‌اند و اگر آزمایشات بالینی نیز تایید نشود متضرر خواهند شد.

اختراعی تاکید کرد: در حال حاضر با داروهایی که اختصاصی کرونا نیستند درمان بیماران درحال انجام است و نتایج مثبتی نیز داشته است؛ وزارت بهداشت از تمام توان خود برای تامین دارو و درمان بیماران استفاده کرده است و امیدواریم نتایج تست‌های بالینی این دارو مثبت باشد و صنعت، آمادگی دارد این دارو را در حجم انبوه تولید کند.

رییس سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی افزود: یک میلیون دوز از داروی فاویپیراویر توسط صنایع دارویی تولید شده است و پس از تایید تست‌های بالینی به صورت انبوه به بازار عرضه خواهد شد./1360/

منبع: فارس
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۷
لطفا از آقای ذوالنور خبری کار کنید چند وقته از ایشان خبر نیست
1
0
ساجده حسینی
Iran, Islamic Republic of
۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۱
بعد از اینکه یک مرد ۹۳ ساله در .... از بیمارستان مرخص می شود، از طرف حسابداری به او گفته شد که هزینه یک روز ونتیلاتور (تهویه) بیمارستان را بپردازد.
پیرمرد به گریه افتاد. پزشکان به او دلداری دادند تا بخاطر صورتحساب گریه نکند و آنها هزینه اش را می پردازند. ولی آنچه پیرمرد در جواب گفت، همه را گریه انداخت.

پیر مرد گفت: "من به خاطر پولی که باید بپردازم گریه نمی کنم. تمام پول را خواهم پرداخت." گریه من بخاطر آن است که 93 سال هوای خدا را مجانی تنفس کردم، و هرگز پولی نپرداختم. در حالیکه برای استفاده از دستگاه ونتیلاتور (تهویه) در بیمارستان به مدت یک روز باید هزینه بپردازم. آیا می دانید چقدر به خدا مدیون هستم؟ من قبلاً خدا را شکر نمی کردم "
1
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۲
رئیس سندیکای تولید کنندگان مواد اولیه دارویی:
این دارو تاییدیه FDA نداشته و ساخت شرکت فوجی ژاپن است و در کشور چین با شیوع کرونا تاییدیه آن در چین نیز صادر شد که نتیجه مثبتی هم دریافت شده است.
همان موقع ۱۵هزار دوز از این دارو در اختیار کشورمان قرار گرفت. با گذشت زمان تجربه این که این دارو در بهبود وضعیت بیماران می‌تواند نقش مثبتی ایفا کند درحال آشکار شدن است.
یک میلیون دوز از داروی فاویپیراویر توسط صنایع دارویی تولید شده است و پس از تایید تست‌های بالینی به صورت انبوه به بازار عرضه خواهد شد.
1
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۳
‎۲۷ مریض از ۳۰ مریضی که داروی ژاپنی فاویپیراویر را دریافت کردند ، بهبودی قطعی داشتند ولی حالا از ورود این دارو به کشور جلوگیری می شود.
1
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
گاردین به نقل از پزشکان چینی:

داروی ضدآنفولانزای ژاپنی موسوم به favipiravir بسیار در درمان کرونا موثر است.
به گفته پزشکان در مقایسه با گذشته، درصد بهبودی با این دارو از 62 به 91 افزایش یافته و روند منفی شدن آزمایش از 11 روز به 4 روز کاهش می‌یابد.
تنها نقطه ضعف این دارو این است که کارکرد آن برای بیماران بسیار حاد کاهش می‌یابد اما در روزهای اول بروز عوارض بسیار موثر است.
1
0