حجت الاسلام والمسلمین رجبی:
حفظ اصالت حوزوی مهم ترین پیام اقدام اخیر رهبری است
خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به امتناع مقام معظم رهبری از پذیرش دکترای افتخاری دانشگاه، مهم ترین پیام این اقدام معظم له را حفظ اصالت حوزوی از سوی طلاب و روحانیون دانست.
حجت الاسلام و المسلمین محمود رجبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اقدام مقام معظم رهبری و امتناع معظم له از پذیرش مدرک دکترای افتخاری اظهار داشت: ایشان همواره تاکید داشته اند که حوزه های علمیه باید اعتبار و جایگاه خاص خود را داشته باشد و در واقع سعی شود که اصالت ها محفوظ بماند.
وی تصریح کرد: حتی ایشان چندی پیش پیشنهاد دادند که به جای مدارک دانشگاهی حوزه باید با حفظ اصالت، مدارک جدیدی برای خودش تعریف کند تا این مدارک در سطح جهانی نیز اعتبار داشته باشد نه اینکه نظام آموزش عالی بخواهد به آن اعتبار بدهد.
این استاد حوزه علمیه قم مهم ترین اقدام اخیر مقام معظم رهبری را حفظ اصالت حوزوی توسط طلاب و روحانیون دانست و افزود: طلاب و روحانیون باید اصالت حوزوی را بالاترین ارزش برای خود بدانند و بدانیم که هیچ ارزشی بالاتر از سربازی حضرت ولی عصر(عج) نیست و این مهم با هیچ چیزی قابل قیاس نیست.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی با تاکید بر ضرورت حفظ اصالت حوزوی و طلبگی تاکید کرد: خوشبختانه از قدیم الایام هم حوزه های علمیه اعتبار خاص خود را داشته اند و در حال حاضر نیز مراجع، بزرگان، مقام معظم رهبری و همچنین شورای عالی حوزه نیز تاکید بر استقلال حوزه دارند و سعی بر این است که حوزه به نهاد دیگری وابسته نشود هر چند ما همه چیز نظام را صد درصد شرعی و مورد قبول می دانیم.
استاد حوزه علمیه قم در تحلیل خود از اقدام اخیر رهبری اظهار داشت: اقدام و فرمایش اخیر مقام معظم رهبری در راستای بینش حکیمانه و مدبرانه ایشان است که همواره بر ضرورت حفظ اصالت طلبگی و حوزه تاکید داشته و دارند.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی در خصوص ورود طلاب به مراکز آموزش عالی نیز تصریح کرد: این امر می تواند با هدف و انگیزه های متفاوت انجام شود و اگر این اقدام با هدف گرفتن مدرک و اعتبار دانشگاهی انجام شود مذموم است، اما اگر به قصد خدمت و ارائه آموزش های لازم به دانشجویان انجام شود مفید خواهد بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیان داشت: بحمدلله در حوزه های علمیه نیز فرصت های تحصیل برخی از علوم روز و مورد نیاز طلاب فراهم شده است و طلاب بدون مراجعه به دانشگاه ها می توانند در حوزه نسبت به کسب این علوم اقدام کنند.
وی اضافه کرد: با توجه به فراهم بودن بسترهای لازم برای تحصیل این علوم مورد نیاز در حوزه های علمیه ضرورتی برای ورود طلاب جهت فراگیری علوم در دانشگاه نیست.
استاد حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: البته حضور طلاب و روحانیون وارسته جهت تدریس و آموزش دانشجویان در دانشگاه ها امری ضروری است که در این راستا باید افرادی در دانشگاه ها حضور پیدا کنند که شایستگی لازم از جهت علمی داشته باشند.
وی اضافه کرد: نمونه بارز این اقدام بزرگوارانی همچون شهیدان مطهری، بهشتی، باهنر و دیگر بزرگواران بودند که بعد از فراگیری علوم حوزوی و داشتن برجستگی های علمی در دانشگاه ها حضور یافته و منشا خیر و برکت شدند.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی در پایان تاکید کرد: سربازی امام زمان با هیچ چیزی قابل قیاس نیست و این موضوعی است که طلاب و روحانیون باید حتما به آن توجه کنند. /924/ت302/ج
ارسال نظرات