۲۱ تير ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۷
کد خبر: ۸۵۴۷
آیت الله آل هاشم:

افراط و تفریط در بحث حجاب جایز نیست

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت تبریز گفت: افراط و تفریط در نوع و چگونگی حجاب اسلامی جایز نیست.
آيت الله آل هاشم

آیت الله محمدتقی آل هاشم، امام جمعه موقت تبریز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز که به مناسبت روز عفاف و حجاب ترتیب یافت، اظهار داشت: امر به معروف بهترین راهکار برای ترویج فرهنگ حجاب است.

وی گفت: برنامه های فرهنگی حجاب باید به روز و فراگیر باشد، چراکه در این صورت موثر واقع خواهد شد.

وی باتاکید بر اینکه باید در خصوص مسائل مربوط به حجاب واقع بین بود، گفت: باید به جای هر نهی از منکر، معروفی معرفی و جایگزین کرد.

امام جمعه موقت تبریز تصریح کرد: برخورد صمیمی توام با اخلاق اسلامی نیاز امروز جامعه برای ارشاد جوانان به سوی فرهنگ حجاب است.

آیت الله آل هاشم خاطر نشان کرد: با توهین و افترا نمی توان حجاب اسلامی را در جامعه نهادینه کرد، چراکه در اینصورت با مقاومت و انحراف افراد روبه رو خواهیم شد.

وی قرآن را بهترین مرجع برای نحوه حجاب و راهکارهای ترویج آن دانست و گفت: انحراف اجتماعی برخی از افراد، منشأ دوری از آموزه های دینی دارد.
ارسال نظرات