۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۳
کد خبر: ۲۱۷۴۹۳
در غم از دست دادن پدر؛

حجت الاسلام والمسلمین رشاد عزادار شد

خبرگزاری رسا ـ رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در غم از دست دادن پدر گرامی خود عزادار شد.
حجت‌الاسلام علي اکبر رشاد استاد حجت الاسلام رشاد

به گزارش خبرگزاری رسا، عالم متهجّد دائم التلاوه، مروّج مکتب اهل‌بیت عصمت و طهارت(علیهم‌السلام)، حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محرم رشاد والد مکرم آیت‌الله علی‌اکبر رشاد و سردار شهید حاج صفدر رشاد، به ملکوت اعلی پیوست.

 

پیکر آن مرحوم، روز جمعه 31/5/1393 در قطعه‌ی والدین شهدای بهشت‌ زهرا(علیهاالسلام) به خاک سپرده شد؛ همچنین مراسم ترحیم آن فقید سعید، در تهران، روز دوشنبه سوم شهریور، ساعت 14 تا 30/15 در مسجد نور میدان جهاد، و در قم، روز چهارشنبه پنجم شهریور، ساعت 30/17 تا 19، در حسینیه‌ی شهدای خیابان صفائیه، برگزار می‌گردد.



نکاتی کوتاه درباره‌ زندگی و شخصیت حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محرم رشاد:

حوزه‌های مطالعاتی: به مطالعه‌ی تفسیر، حدیث و تاریخ اسلام و اهل بیت(علیهم‌السلام) علاقه‌ی وافر داشتند؛ ایشان برخی تفاسیر مفصل، مجامع حدیثی، و کتب تاریخی را دو یا سه نوبت به‌طور کامل مطالعه کرده بودند؛ به جهت نیاز و مراجعات مردمی، تسلط خاصی بر فقه فتوایی مراجع عظام داشتند.

شخصیت: تواضع و فروتنی، صراحت لهجه در بیان اعوجاجات؛ دلسوزی و خیرخواهی نسبت به دیگران خاصه جوانان، احتراز شدید از اسراف، انگیزه‌ی مفرط و شوق وافر به ترویج مکتب اهل بیت(علیهم‌السلام)، از صفات و خصائل بارز وی بود. ایشان برخی جلسات ذکر و ترویج اهل بیت(ع) را برعهده داشتند که گاه چهل تا پنجاه سال تداوم داشت. درحالی‌که در سن نودسالگی دار فانی را وداع گفتند، همچنان جوانانی در سنین بیست تا سی‌سال، به رفتار و گفتارهای او علاقه‌ی شدید داشتند.

زهد و ساده‌زیستی: ایشان طی افزون بر پنجاه سال در خانه‌ی محقری در جنوب تهران سکونت داشتند که به جهت رعایت حال مردم کم‌درآمدِ منطقه و لحاظ لزوم اجتناب از تجمل‌گرایی در زندگی روحانیت، هرگز اجازه ندادند نمای آجری قدیمی آن تغییرکند؛ و نیز طی افزون بر سی سال از نقاشی داخل ساختمان امتناع کرده بودند؛ اکنون ارزش مادی بساط منزل وی کمتر از دو میلیون تومان است.

عبادت: دهه‌ها التزام به تهجد شبانه و تلاوت قرآن و اهتمام فوق‌العاده به اوقات فضیلت نمازهای یومیه از ویژگی‌های وی بود. سال‌ها بود که ایشان همه‌ی سی شب رمضان را تا بین‌الطلوعین احیا داشتند و هیچ شبی حتی دقیقه‌ای را استراحت نمی‌کردند؛ کثیرالتلاوه بودند، در سنوات اخیر در رمضان بیش از بیست دور و در غیر آن هر ماه ده دور تمام قرآن را تلاوت می‌کردند. قبل از عارضه‌ی بیماری اخیر، وی هر دو ماه رجب و شعبان را روزه داشتند.

حمایت از انقلاب و ولایت‌مداری: در مبارزه با رژیم ستمشاهی لحظه‌ای تردید نکردند، پس از پیروزی انقلاب نیز همواره و بی‌محابا حامی انقلاب و نظام اسلامی و مروج التزام به ولایت فقیه بودند؛ تحت تأثیر و تربیت وی در میان بستگانش شهدای بسیاری تقدیم انقلاب شد؛ سردار سرتیپ هنرمند شهید حاج صفدر رشاد، معاون طرح و برنامه نیروی زمینی سپاه فرزند ایشان است.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین محرم رشاد در نود سالگی و در شب جمعه‌ی سی‌ام مرداد ماه 93، شب شهادت مولایش حضرت صادق(علیه‌السلام) که عمری به عشق او زیسته بود و تعالیمش را تعلیم و ترویج کرده بود، دار فانی را وداع گفت؛ بدین‌سان قلب مالامال از عشق به مکتب اهل بیت(علیهم‌السلام) و داغدار برادر و فرزند و بستگان پرشمار شهیدش از تپش افتاد. عاش سعیداً و مات سعیداً فسیُحشَرُ سعیداً.

خبرگزاری رسا مصیبت وارده را به حجت الاسلام والمسلمین رشاد و دیگر بازماندگان تسلیت می گوید. /924/د102/ج

ارسال نظرات