۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۸
کد خبر: ۵۳۰۴۰۸
به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

کتاب «شهرم درامان نیست» مورد نقد و بررسی قرار گرفت

به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان خرمشهر کتاب «شهرم در امان نیست» دربرگیرنده خاطرات خواهران رزمنده مقاومت ۴۵ روزه خرمشهر مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
نشست نقد و بررسی کتاب شهرم در امان نیست نشست نقد و بررسی کتاب شهرم در امان نیست نشست نقد و بررسی کتاب شهرم در امان نیست نشست نقد و بررسی کتاب شهرم در امان نیست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، کتاب «شهرم در امان نیست» دربرگیرنده خاطرات خواهران رزمنده مقاومت 45 روزه خرمشهر اثر عبدالصاحب رومیزی پور در مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر و با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، اداره کتابخانه های عمومی، مشارکت امور بانوان فرمانداری ویژه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرمشهر مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

در این نشست که مسؤولان، کتابداران، بسیجیان علاقه مند به کتاب و کتابخوانی و اصحاب رسانه در مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر نیز حضور داشتند، منتقدان به نقد و بررسی جلد دوم «کتاب شهرم در امان نیست» پرداختند.

در این باره محمدی پارسا، رییس کتابخانه های عمومی شهرستان خرمشهر در معرفی این کتاب از سوی منتقدان تصریح کرد: کتاب «شهرم در امان نیست» دارای نثری شیوا و روان که در آن سعی شده گوشه ای از حماسه سازی ها و رشادت های خواهران رزمنده برای نسل حاضر معرفی و بازگو شود.

رییس کتابخانه های عمومی شهرستان خرمشهر انتقال مضامین به ویژه برای قشر جوان را یک مزیت مهم کتاب «شهرم در امان نیست» دانست و گفت: دراین کتاب گردآورنده سعی کرده نقش مسجد جامع خرمشهر را به عنوان حیات شهر و محور مقاومت رزمندگان اسلام از زبان راویان به خواندگان معرفی نماید.

این مقام مسؤول گفت: نویسنده دراین کتاب تلاش کرده است تا رشادت ها و ایثارگری های خواهران ررمنده را در 45 روز مقاومت خرمشهر به تصویر بکشد و نسل نوجوان و جوانان را با حماسه سازان دوران دفاع مقدس بیشتر آشنا سازد.

همچنین عبدالصاحب رومیزی پور، مؤلف کتاب «شهرم در امان نیست» با تشکر از نقدهای صورت گرفته بر کتاب گفت: هدف از چاپ و انتشار این کتاب مستندسازی مقاومت 45 روزه خرمشهر و معرفی اسطوره های مقاومت خرمشهر به جامعه است.

 این مؤلف کتاب عنوان کرد: قطعا هر اثر در خود ایرادات و نواقصی دارد و فایده و اثرات مثبت نقد کتاب معایب و نواقص آن کتاب را به سمت بهتر و غنی تر شدن در چاپ های بعدی هدایت می کند.

در پایان این نشست از چهار خواهر رزمنده «کبری عارف زاده، سیکنه حورسی، نرگس بندری زاده، سنیه محمدی زاده»، نویسنده کتاب و منتقدان حاضر با اهداء لوح سپاس قدردانی به عمل آمد./9456/پ۲۰۴/ب۲

ارسال نظرات