۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۷
کد خبر: ۵۶۷۴۸۷

روز جهانی قدس و طنین زنگ سیلی مسلمانان به صهیونیسم

مسلمانان در اقصی نقاط جهان درحالی خود را برای رقم زدن یک روز تاریخی در روز جهانی قدس آماده می کنند که به نظر می رسد زنگ سیلی آنها به صهیونیسم و هم‌پیاله های آن در این روز طنین انداز شود.
بیت المقدس قدس فلسطین

به گزارش خبرگزاری رسا، ملت های مسلمان و آزاده در سراسر جهان درحالی خود را برای رقم زدن یک روز باشکوه و ثبت آن در تاریخ در روز جهانی قدس آماده می‌کنند که سلسله جنایت های رژیم صهیونیستی و متحدان آن یعنی ایالات متحده آمریکا و همچنین عربستان سعودی طی یک سال گذشته علیه ملت مظلوم و بی دفاع فلسطین تشدید شده است. درست به همین دلیل است که مسلمانان و آزادگان در اقصی نقاط جهان برای فرارسیدن روز قدس لحظه شماری می کنند تا از فرصت به دست آمده برای زدن سیلی محکم به صورت صهیونیستها و هم‌پیاله‌های آنها بهره برداری کنند. 

قریب به ۷۰ سال است که از اشغال فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی می‌گذرد. در طول این مدت، صهیونیست‌ها برای تضمین بقای خود در سرزمینی که هیچگاه متعلق به آنها نبوده است، جنایت‌های فراوانی را علیه مردم مظلوم فلسطین مرتکب شده‌اند؛ جنایت‌هایی که به دلیل حجم گسترده آنها در طول سال‌های متمادی، به امری عادی و روزمره برای افکار عمومی تبدیل شده است.

درحال حاضر میلیون‌ها شهروند فلسطینی از سوی صهیونیستها از خانه و کاشانه خود آواره شده و هزاران تَن دیگر نیز به دلیل ایستادگی در برابر زورگویی‌ها و رفتارهای قلدرمآبانه صهیونیست‌ها در بند این رژیم گرفتار شده‌اند. علاوه براین، تعداد بی‌شماری از فلسطینیان نیز از زمان اشغال سرزمین‌مادری‌شان تاکنون به شهادت رسیده و یا در جریان درگیری با نظامیان تا دندان‌مسلح صهیونیست، زخمی و یا حتی معلول شده‌اند.

امام خمینی (ره) با تعیین آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در هر سال به عنوان روز قدس، تغییر و تحولات بسیاری را در عرصه نبرد با صهیونیسم به وجود آوردند. امام خمینی (ره) با این اقدام خود، تمامی تلاش‌های مذبوحانه و توطئه‌های شیطانی برای به فراموشی سپرده شدن مسأله فلسطین را خنثی کرده و ناکام گذاشتند. رژیم صهیونیستی پس از اشغال سرزمین فلسطینیان تلاش زیادی کرد تا افکار عمومی منطقه و جهان، مسأله فلسطین را به کلی فراموش کرده و به نوعی، این مسأله مشمول مرور زمان شود.

با این حال، بنیانگذار انقلاب اسلامی با استراتژی هوشمندانه ازپیش‌طراحی شده خود کاری کردند که مسأله فلسطین نه تنها فراموش نشود، بلکه تا ده‌ها سال بعد نیز در یاد و خاطر مسلمانان جهان و آزادگان عالَم باقی بماند. ازسوی دیگر، تعیین آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس، نوعی همبستگی میان پیروان مذاهب مختلف در عرصه جهانی را به وجود آورد.

برگزاری راهپیمایی‌های روز جهانی قدس در هر سال موجب می‎‌شود تا افکار عمومی منطقه از اصلی‌ترین و خطرناک‌ترین تهدیدی که متوجه جهان اسلام است، غافل نشوند. در واقع، روز جهانی قدس این واقعیت مهم اما تلخ را به مسلمانان یادآوری و گوشزد می‌کند که هیچ خطری به اندازه حجم خطرهای صهیونیسم، آنها و امتشان را تهدید نمی‌کند. اکنون نیز برگزاری راهپیمایی‌های روز جهانی قدس تأثیر به مراتب بیشتری در خنثی‌سازی پروژه صهیونیستها برای انحراف افکار عمومی از خطر اصلی جهان اسلام، دارد.

مدتهاست تل‌آویو و هم‌پیمانان غربی ـ عربی آن تلاش می‌کنند تا افکار عمومی را از خطر «صهیونیسم تکفیری» منحرف کرده و توجه آنها را روی خطر «تروریسم تکفیری» متمرکز سازند. امروز که خبر جنایت‌های تروریست‌های تکفیری داعش در صدر اخبار رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی قرار گرفته است، صهیونیستها در صددند تا ضمن بهره‌برداری مناسب از این موقعیت، تکفیریها را به عنوان خطر اصلی تهدیدکننده امت اسلامی جلوه دهند؛ حال آنکه آنها خود خطرناک‌ترین تهدید برای جهان اسلام هستند.

در واقع باید گفت که قدس در حال حاضر در مقابل دو موضوع اساسی قرار دارد، موضوع مذهبی و موضوع حقوقی. در ارتباط با بعد حقوقی، قدس شهری اشغال شده است و قطعنامه های سازمان ملل متحد همه خواهان عقب نشینی و خروج نیروهای غاصب اسرائیلی از اراضی اشغالی از جمله قدس هستند. اما در بعد مذهبی، قدس شهری سمبلیک برای مسلمانان و در عین حال مسیحیان است و نمی توان آن را بصورت مطلق متعلق به یهودیان دانست؛ آنهم یهودیان طمع ورزی که دیدگاه های شوم صهیونیستی و توسعه طلبانه دارند.

قدس سمبل و نماد فلسطین و محور وحدت جهان اسلام است که صهیونیست ها با دست اندازی به این شهر، بقاء دولت جعلی شان را منوط به ادامه اشغال و یهودی سازی آن نموده اند. صهیونیست ها بارها در سخنانشان اعلام می کنند که «اسرائیل بدون قدس و قدس بدون اسرائیل» بی معناست. اما حقیقت این است که قدس شریف در وهله نخست متعلق به جهان اسلام بوده و برای مسلمانان حائز اهمیت مذهبی و استراتژیکی است.

علت هم آن است که جهان اسلام پیرامون قدس و مفهوم مذهبی آن گرد هم می آیند، بنابراین مسلمانان نیز نمی توانند و نباید از اصول و مبادی اعتقادی و دینی خویش پیرامون قدس صرف نظر کنند و آن را دست بسته به صهیونیست ها بسپارند تا هر آنچه می خواهند انجام دهند، چون اگر اختیار به دست صهیونیست ها بیفتد، آن ها خود را محدود به قدس یا فلسطین نمی کنند و نخواهند کرد. چرا که طرح صهیونیسم فقط محدود به قدس و فلسطین نیست، بلکه شامل تمام منطقه می شود.

در هر صورت، وجه تمایز روز جهانی قدسِ امسال از سالهای گذشته این است که در سایه تحولات فلسطین در عرصه های داخلی و خارجی، روز جهانی قدسِ امسال باشکوه تر و گسترده از سالیان قبل در اقصی نقاط جهان برگزار خواهد شد. علت اصلی این مسأله هم آن است که طی سال گذشته صهیونیستها و حامیان غربی ـ عربی آنها و در رأسشان ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی ظلم‌های فراوانی را به ملت مظلوم فلسطین و مقدسات مسلمانان روا داشتند و نکته قابل تأمل آنکه در مقابل تمامی این ظلم و ستم ها، سردمداران عرب مُهر سکوت بر لبهای خود زده و دم برنیاوردند. 

 انتقال سفارت ایالات متحده آمریکا به قدس اشغالی ازجمله مواردی است که موجب شعله ورتر شدن آتش خشم ملت های مسلمان و آزاده در جریان روز قدسِ پیش روی خواهد شد. ایالات متحده آمریکا چندی پیش در راستای اجرای پروژه معامله قرن سفارت خود را از تل آویو به قدس اشغالی منتقل کرد. آمریکایی ها صراحتا اعلام کردند که این اقدام به منظور حمایت از منافع رژیم صهیونیستی صورت گرفته است. آنها مدعی شدند که این اقدام به ازسرگیری مذاکرات میان صهیونیستها و فلسطینیان کمک می کند!

مسأله دیگری که موجب جوش و خروش مردم در روز جهانی قدس خواهد شد، مسأله تظاهرات بازگشت و جنایت های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین خواهد بود. صهیونیستها در جریان تظاهرات بازگشت در نوار مرزی غزه بیش از ۱۲۰ فلسطینی را شهید و بیش از ۱۰ هزار تَن را نیز زخمی کردند تا یکی از بزرگترین فجایع از زمان اشغال فلسطین تاکنون را خلق کرده باشند. همین مسأله موجب شده تا امت اسلامی و مردم آزاده جهان خود را بیش از پیش برای مشارکت هرچه باشکوهتر و گسترده تر در جریان روز جهانی قدس آماده سازند./۸۴۷/ب۱۰۱/ف

رامین حسین آبادیان

ارسال نظرات