۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۹
کد خبر: ۷۳۴۶۴۹
امام جمعه اهل سنت کرمانشاه:

کار در اسلام وسیله تربیت جسم و روح است

کار در اسلام وسیله تربیت جسم و روح است
کرمانشاه ـ ماموستا مرادی گفت: کار در اسلام عبادت است و وسیله تربیت جسم و روح می باشد و از سوی دیگر کار باعث پرکردن ایام فراغت، مانع فساد، عامل رشد محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ماموستا ملاعبدالرحمن مرادی در خطبه های این هفته نماز جمعه مردم اهل سنت کرمانشاه که در مسجد امام شافعی این شهر برگزار شد، اظهار داشت: عزت نفس، عدم تکدی گری و طلب خیر و کار و منفعت دنیا از پرورگار سبب گشایش خواهد شد.

این عالم اهل سنت ادامه داد: کار در اسلام عبادت است، کار وسیله تربیت جسم و روح است، پرکردن ایام فراغت، مانع فساد، عامل رشد و نمو وترقی است، اختراعات مختلف بویژه در قرن حاضر نتیجه کار وتلاش بی وقفه بشریت است.

وی افزود: صنعت های مختلف کشتی سازی، هواپیما سازی، ماهواره ها، کشاورزی و باغداری مدرن، ساخت انواع ماشین آلات سواری و باری و کشاورزی و معماری های گوناگون همه و همه نتیجه تلاش مستمر بشر است.

ماموستا مرادی با اشاره به اینکه کاریابی وظیفه همه ما بخصوص مسولان است، عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) به فقیری که طلب کمک کرد، تبری داد و او را تشویق به کار و تلاش کردند که در این کار چند نکته وجود دارد.

وی اضافه کرد: نخست اینکه انبیاء به فکر زندگی و معیشت مردم بودند، انبیا تکدی گری را نپسندیدند بلکه کارکردن را پسندیدند، دوم اینکه ضعیف ترین فرد جامعه می تواند با شخص اول جامعه (پیامبر) ملاقات کند (این باید درس عظیمی برای مسئولین ما باشد در هر رده و پست و مقامی هستند و جوابگوی مشکلات عامه وخاصه باشند) و سوم اینکه جامعه نیاز به تعاون و همکاری دارد، تبر از یکی و دسته تبر از یکی، هماهنگی و سازندگی از شخص پیامبر و حل مشکل یک فقیر با کمال عزت و کاریابی حل شد.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه گفت: لذا در نتیجه جامعه پتانسیل عالی برای کار دارد، نیروهای قوی امین و بیکار اعم از تحصیل کرده و ... وجود دارند و آماده کار و دولت و مسئولین مؤظف هستند زمینه ایجاد شغل را در واقع در کف جامعه ایجاد کنند نه تنها با اعداد و ارقام مدیران، وقتی کار و کارخانجات فعال باشند و ما شاهد خیل عظیمی از عزیزان دستفروش نباشیم، شاهد خیل عظیم ماشین های فروش میوه و...  نباشیم، آن موقع است که یعنی عملا  ایجاد کار شده است.

ماموستا مرادی تأکید کرد: برای مبارزه با فقر مسئولان و سرمایه داران باید ابزار تولید را در اختیار نیروهای آماده و فعال قرار دهند.

این عالم اهل سنت اظهار کرد: ضمن تشکر از کمیته امداد حضرت امام، بهزیستی، بنیاد برکت، بنیاد علوی و بعضی نهادها و ارگان های فعال باید گفت که تسریع در فعالیت ها باید ده و بلکه صد چندان شود تا نیروی پویای ما به راه های قاچاق متوسل نشوند، قاچاق مواد و مشروبات و اسلحه و... که سبب ناهانجاری در جامعه شده است.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در پایان سخنان خود خاطرنشان ساخت: امروز روستاهای ما به تدریج به مانند شهرها مصرف‌کننده می شوند، پتانسیل روستایی و حمایت از تولیدات سنتی و محلی باید در اولویت قرار بگیرد./1400/

ارسال نظرات