۰۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۲
کد خبر: ۳۰۵۱۰۳
مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین:

مدیریت ادراکات مهم‌ترین اقدام در فضای مجازی است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین گفت: مهم ترین کاری که در فضای رسانه، ماهواره و اینترنت انجام می‌شود، مدیریت ادراکات، احساسات و تصمیمات است چرا که امروز دشمن با کمک این ابزار باورها، خانواده و سنت‌های ما را نشانه گرفته است.
حجت الاسلام علي نعمت الهي
مدير دفتر تبليغات اسلامي قزوين

حجت الاسلام علی نعمت الهی مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، گفت: دانشمندان علوم اجتماعی پایه‌های یک جامعه را بر سه رکن سیاست، فرهنگ و اقتصاد استوار می‌دانند.

 

وی در ادامه افزود: سیاست مانند روح، حاکم برجامعه است ضمن اینکه اهمیت فرهنگ و اقتصاد نیز بر همگان روشن است.

 

این کارشناس دینی با بیان اینکه بهترین متناظری که برای انسان می‌توان تصور کرد تفکر روح و جسم است، تصریح کرد: سیاست متناظر روح، تفکر متناظر فرهنگ و جسم متناظر اقتصاد است.

 

فرهنگ از جایگاه رفیعی در اجتماع برخوردار است

وی در ادامه با بیان اینکه از میان مقوله‌های ذکر شده، فرهنگ از جایگاه رفیعی در اجتماع برخوردار است، یادآور شد: تنها موجودی که قادر به تفکر است و با استفاده از قدرت اندیشه و تعقل زندگی می‌کند، انسان است بر همین اساس شخصیت و غنای جامعه به نوع تفکر و فرهنگ حاکم بر آن بستگی دارد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین مواجهه با فرهنگ را به چهار گروه تقسیم و عنوان کرد: یک گروه کسانی هستند که فرهنگ را برای امیال درونی، نیازها و تمایلات نفسانی خود می‌خواهند، دسته دیگر انزوا طلب بوده، کاری با حوزه فرهنگ ندارند و یک گروه نیز منفی نگر هستند و همواره با ذهن منفی به جهان پیرامون می‌نگرند.

 

حجت الاسلام نعمت الهی در ادامه تاکید کرد: سه گروه یاد شده افزون بر اینکه قادر به حل مشکلی نیستند، خود باری بر دوش جامعه هستند اما دسته چهارم، افرادی پویا و فعال و پرتلاش بوده، نقش آفرین و اثرگذار هستند و می‌توانند نقش برجسته‌ای در جامعه ایفا کنند.

 

وی در ادامه اذعان کرد: نقش مهم رسانه و تاثیر گذار بودن آن در فرهنگ جامعه امری واضح و روشن است، از این رو امروز دشمن از طریق ماهواره در جامعه نفوذ کرده و تاثیر مستقیمی در فرهنگ جامعه دارد واقعیت این است که مرزها شکسته و دشمن وارد حریم خانواده شده به طوری که حتی کودکان نیز از آسیب‌های شوم آن در امان نیستند.

 

مهم ترین کاری که در فضای رسانه انجام می‌شود، مدیریت ادراکات است

مدیرکل تبلیغات اسلامی عنوان کرد: مهم ترین کاری که در فضای رسانه، ماهواره و اینترنت انجام می‌شود، مدیریت ادراکات، احساسات و تصمیمات است که مهم‌ترین آن مدیریت ادراکات است چرا که امروز دشمن با کمک این ابزار باورها، خانواده و سنت‌های ما را نشانه گرفته است.

 

این کارشناس حوزوی اظهار کرد: در این عرصه نباید معجزه کلام را فراموش کرد بلکه باید قلم بر دست گرفت و با کمک ابزار کلام در راستای کاهش آسیب‌های فرهنگی قدم‌های محکمی برداشت.

 

حجت الاسلام نعمت الهی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اعلام کرد: برای مقابله با این پدیده شوم باید آسیب‌های استفاده از آن را به شکل تخصصی به مردم گوشزد کرده، و به کلی گویی اکتفا نکنیم.

 

وی در پایان گفت: لازم است تا به صورت کارشناسی شده مردم را در جریان اهداف شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای همچون شبکه من و تو و فارسی وان قرار داد از این رو رسانه‌ها در این بخش می‌توانند نقش پررنگی ایفا کنند./873/302/ب1

ارسال نظرات